Povezane vesti

Nikolina Pišek otkrila jezivu istinu tri godine nakon smrti Vidoja Ristovića! Priznala šta je uradila, pa šokirala…

Nikolina Pišek otkrila jezivu istinu tri godine nakon smrti Vidoja Ristovića! Priznala šta je uradila, pa šokirala…

Kurir 30.04.2025
Uskoro se navršava tri godine od iznenadne smrti biznismena Vidoja Ristovića, a njegova udovica Nikolina Pišek i njegov otac Miša Grof do danas nisu našli zajednički jezik. Nikolina je, u susret godišnjici smrti njenog muža, prokomentarisala to… »
"Posle crnine sam odmah obukla crveno, dosta je": Nikolina Pišek o smrti muža i napadima njegove porodice

"Posle crnine sam odmah obukla crveno, dosta je": Nikolina Pišek o smrti muža i napadima njegove porodice

Mondo 30.04.2025
Nikolina Pišek je pre tri godine ostala bez supruga Vidoja Ristovića, nakon čega je krenulo medijsko prepucavanje sa svekrom, Mišom Grofom. Voditeljka Nikolina Pišek je u intervjuu hrvatskim medijima, otkrila kako se nosila sa smrću supruga Vidoja… »
Nikolina Pišek otkrila istinu tri godine nakon smrti Vidoja Ristovića: O ovome do sada nije govorila: "Stravično su me…

Nikolina Pišek otkrila istinu tri godine nakon smrti Vidoja Ristovića: O ovome do sada nije govorila: "Stravično su me…

Blic 30.04.2025
Voditeljka Nikolina Pišek u maju 2022. godine ostala je bez supruga Vidoja Ristovića, koji je iznenada umro. Nakon 40 dana od njegove smrti Nikolina Pišek je skinula crninu, a na mrežama je tada podelila fotografiju na kojoj je nosila crvenu haljinu… »

Vesti dana »