Povezane vesti

"Molim sve u Srbiji da dobro razumeju koliki je značaj naše borbe" Poruka Vučića iz SAD: 17. maja ćemo u Nišu organizovati…

"Molim sve u Srbiji da dobro razumeju koliki je značaj naše borbe" Poruka Vučića iz SAD: 17. maja ćemo u Nišu organizovati…

Kurir 30.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je na Floridu odakle se obratio video-porukom. - Upravo sam stigao na Floridu, da se nadam važnim i dobrim sastancima sa Vrhom Republikanaca i Sjedinjenim Državama. Ono što me rastužilo je vest da će jezivi napad… »
Vučić: Rastužilo me je to što će ostati nekažnjen „jezivi napad na Patrika Drida“

Vučić: Rastužilo me je to što će ostati nekažnjen „jezivi napad na Patrika Drida“

N1 Info 30.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da je stigao na Floridu, gde se, kako je rekao, nada "važnim i dobrim susretima sa vrhom Republikanaca i SAD". On je u izjavi rekao da ga je rastužilo to što će, kako stvari izgledaju u ovom… »
Vučić na Floridi radi sastanaka s vrhom vladajuće Republikanske stranke i SAD

Beta 30.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas u video izjavi na Instagramu da je stigao na Floridu, gde se, kako je rekao, nada "važnim i dobrim susretima sa vrhom Republikanaca i SAD". On je u izjavi rekao da ga je rastužilo to što će, kako stvari… »
Vučić se javio sa Floride: Napao sudije i tužioce, građane Novog Sada, branio dekana Drida i najavio miting u Nišu

Vučić se javio sa Floride: Napao sudije i tužioce, građane Novog Sada, branio dekana Drida i najavio miting u Nišu

Nedeljnik 30.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas u video izjavi na Instagramu da je stigao na Floridu, gde se, kako je rekao, nada „važnim i dobrim susretima sa vrhom Republikanaca i SAD“. On je u izjavi rekao da ga je rastužilo to što će, kako stvari… »

Radio sto plus 30.04.2025
On je u izjavi rekao da ga je rastužilo to što će, kako stvari izgledaju u ovom trenutku, ostati nekažnjen “jeziv napad na Patrika Drida”, profesora i dekana Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu. “Nažalost, pokazali smo i otkrili sliku… »
Vučić na Floridi radi sastanaka s vrhom vladajuće Republikanske stranake i SAD

Vučić na Floridi radi sastanaka s vrhom vladajuće Republikanske stranake i SAD

Novi magazin 30.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas u video izjavi na Instagramu da je stigao na Floridu, gde se, kako je rekao, nada "važnim i dobrim susretima sa vrhom Republikanaca i SAD". On je u izjavi rekao da ga je rastužilo to što će, kako stvari… »
Vučić iz SAD: Jezivi napad na profesora Drida verovatno će ostati nekažnjen

Vučić iz SAD: Jezivi napad na profesora Drida verovatno će ostati nekažnjen

Danas 30.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga je rastužilo to što će, „kako stvari izgledaju u ovom trenutku, jezivi napad na profesora i dekana Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu Patrika Drida ostati nekažnjen“. On je dodao… »
Vučić stigao na Floridu: Nadam se dobrim susretima sa vrhom republikanaca i SAD

Vučić stigao na Floridu: Nadam se dobrim susretima sa vrhom republikanaca i SAD

RTS 30.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u SAD, na Floridu, a u video-izjavi na Instagramu naveo je da se nada važnim i dobrim susretima sa vrhom republikanaca i SAD. Predsednik Vučić je rekao da ga je rastužilo to što će, kako stvari izgledaju u… »
Vučić se javio sa Floride i opet preti tužiocima: Razlog je odluka o dekanu novosadskog DIF-a

Vučić se javio sa Floride i opet preti tužiocima: Razlog je odluka o dekanu novosadskog DIF-a

Nova 30.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na društvenoj mreži Instagram kako bi "obavestio građane da je stigao na Floridu". Pored toga, on je ponovo zapretio tužiocima i zaposlenima u pravosuđu, ovog puta zbog toga što nije „Ono što me je rastužilo… »
Vučić stigao u SAD: Nadam se dobrim susretima sa vrhom Republikanaca i SAD (VIDEO)

Vučić stigao u SAD: Nadam se dobrim susretima sa vrhom Republikanaca i SAD (VIDEO)

RTV 30.04.2025
FLORIDA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u SAD, na Floridu, a u video izjavi na Instagramu naveo je da se nada važnim i dobrim susretima sa vrhom Republikanaca i SAD. Vučić je rekao da ga je rastužilo to što će, kako stvari izgledaju… »
Vučić stigao u Ameriku, objavio video poruku

Vučić stigao u Ameriku, objavio video poruku

Danas 30.04.2025
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, obratio se javnosti putem društvene mreže Instagram, objavivši u video poruci da je stigao u Sjedinjene Američke Države. U opisu Vučićevog videa koji počinje sa „upravo sam stigao na Floridu, Sjedinjene Američke… »

Nova 30.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na društvenoj mreži Instagram kako bi "obavestio građane da je stigao na Floridu". Pored toga, on je ponovo zapretio tužiocima i zaposlenima u pravosuđu, ovog puta zbog toga što nije „Ono što me je rastužilo… »
Vučić iz Amerike: Pokazali smo i otkrili sliku u celom svetu zemlje koja ne kažnjava linč

Vučić iz Amerike: Pokazali smo i otkrili sliku u celom svetu zemlje koja ne kažnjava linč

NIN 30.04.2025
Aleksandar Vučić je, nakon što je sleteo u Floridu u SAD, poručio da se nada da će tu imati dobre i važne sastanke sa vrhom republikanske stranke iz Sjedinjenih Američkih Dražva. Aleksandar Vučić je rekao da ga je rastužilo to što će, kako stvari… »
Vučić se obratio iz SAD: Pobeda neće biti brza ni laka, ali će biti sigurna, to će biti pobeda Srbije

Vučić se obratio iz SAD: Pobeda neće biti brza ni laka, ali će biti sigurna, to će biti pobeda Srbije

Euronews 30.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu po dolasku u Floridu u SAD. Kako je naveo, nada se da će tu imati dobre i važne sastanke sa vrhom republikanaca i Sjedinjenih Američkih Dražva. Vučić je u obraćanju rekao da ga je rastužilo to… »
"Izborićemo se za pravdu": Vučić u Americi: Pokazali smo i otkrili sliku u celom svetu zemlje koja ne kažnjava linč

"Izborićemo se za pravdu": Vučić u Americi: Pokazali smo i otkrili sliku u celom svetu zemlje koja ne kažnjava linč

Blic 30.04.2025
Predsednik Aleksandar Vučić stigao je u Ameriku odakle se oglasio na svom Instagram profilu i još jednom najavio narodni skup u Nišu 17. maja. - Stigao sam na Floridu Sjedinjenih Američkih Država sa važnim i dobrim sastancima sa vrhom republikanaca iz… »
Vučić poslao poruku građanima Srbije

Vučić poslao poruku građanima Srbije

Telegraf 30.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima u snimku na svom Instagram nalogu. - Rastužila me je vest da će jezivi napad na profesora Patrika Drida, kako sada stvari ostaje, ostati nekažnjen. Izborićemo se za pravdu. Svi zajedno. Nikada… »

Vesti dana »