Povezane vesti
Vučić: Rastužilo me je to što će ostati nekažnjen „jezivi napad na Patrika Drida“
N1 Info pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da je stigao na Floridu, gde se, kako je rekao, nada "važnim i dobrim susretima sa vrhom Republikanaca i SAD". On je u izjavi rekao da ga je rastužilo to što će, kako stvari izgledaju u… »
Vučić na Floridi radi sastanaka s vrhom vladajuće Republikanske stranke i SAD
Beta pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas u video izjavi na Instagramu da je stigao na Floridu, gde se, kako je rekao, nada "važnim i dobrim susretima sa vrhom Republikanaca i SAD". On je u izjavi rekao da ga je rastužilo to što će, kako… »
Vučić se javio sa Floride: Napao sudije i tužioce, građane Novog Sada, branio dekana Drida i najavio miting u Nišu
Nedeljnik pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas u video izjavi na Instagramu da je stigao na Floridu, gde se, kako je rekao, nada „važnim i dobrim susretima sa vrhom Republikanaca i SAD“. On je u izjavi rekao da ga je rastužilo to što će… »
"Molim sve u Srbiji da dobro razumeju koliki je značaj naše borbe" Poruka Vučića iz SAD: 17. maja ćemo u Nišu…
Kurir pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je na Floridu odakle se obratio video-porukom. - Upravo sam stigao na Floridu, da se nadam važnim i dobrim sastancima sa Vrhom Republikanaca i Sjedinjenim Državama. Ono što me rastužilo je vest da će jezivi… »
Vučić na Floridi radi sastanaka s vrhom vladajuće Republikanske stranake i SAD
Novi magazin pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas u video izjavi na Instagramu da je stigao na Floridu, gde se, kako je rekao, nada "važnim i dobrim susretima sa vrhom Republikanaca i SAD". On je u izjavi rekao da ga je rastužilo to što će, kako… »
Vučić na Floridi radi sastanaka s vrhom vladajuće Republikanske stranke i SAD
Radio sto plus pre 6 sati
On je u izjavi rekao da ga je rastužilo to što će, kako stvari izgledaju u ovom trenutku, ostati nekažnjen “jeziv napad na Patrika Drida”, profesora i dekana Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu. “Nažalost, pokazali smo i… »
Vučić iz SAD: Jezivi napad na profesora Drida verovatno će ostati nekažnjen
Danas pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga je rastužilo to što će, „kako stvari izgledaju u ovom trenutku, jezivi napad na profesora i dekana Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu Patrika Drida ostati nekažnjen“. On… »
Vučić stigao na Floridu: Nadam se dobrim susretima sa vrhom republikanaca i SAD
RTS pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u SAD, na Floridu, a u video-izjavi na Instagramu naveo je da se nada važnim i dobrim susretima sa vrhom republikanaca i SAD. Predsednik Vučić je rekao da ga je rastužilo to što će, kako stvari… »
Vučić se javio sa Floride i opet preti tužiocima: Razlog je odluka o dekanu novosadskog DIF-a
Nova pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na društvenoj mreži Instagram kako bi "obavestio građane da je stigao na Floridu". Pored toga, on je ponovo zapretio tužiocima i zaposlenima u pravosuđu, ovog puta zbog toga što nije „Ono što me je… »
Vučić stigao u SAD: Nadam se dobrim susretima sa vrhom Republikanaca i SAD (VIDEO)
RTV pre 9 sati
FLORIDA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u SAD, na Floridu, a u video izjavi na Instagramu naveo je da se nada važnim i dobrim susretima sa vrhom Republikanaca i SAD. Vučić je rekao da ga je rastužilo to što će, kako stvari… »
Vučić stigao u Ameriku, objavio video poruku
Danas pre 9 sati
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, obratio se javnosti putem društvene mreže Instagram, objavivši u video poruci da je stigao u Sjedinjene Američke Države. U opisu Vučićevog videa koji počinje sa „upravo sam stigao na Floridu, Sjedinjene… »
Vučić se javio sa Floride i opet preti tužiocima: Razlog je odluka o dekanu novosadskog DIF-a
Nova pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na društvenoj mreži Instagram kako bi "obavestio građane da je stigao na Floridu". Pored toga, on je ponovo zapretio tužiocima i zaposlenima u pravosuđu, ovog puta zbog toga što nije „Ono što me je… »
Vučić iz Amerike: Pokazali smo i otkrili sliku u celom svetu zemlje koja ne kažnjava linč
NIN pre 9 sati
Aleksandar Vučić je, nakon što je sleteo u Floridu u SAD, poručio da se nada da će tu imati dobre i važne sastanke sa vrhom republikanske stranke iz Sjedinjenih Američkih Dražva. Aleksandar Vučić je rekao da ga je rastužilo to što će, kako… »
"Izborićemo se za pravdu": Vučić u Americi: Pokazali smo i otkrili sliku u celom svetu zemlje koja ne kažnjava linč
Blic pre 10 sati
Predsednik Aleksandar Vučić stigao je u Ameriku odakle se oglasio na svom Instagram profilu i još jednom najavio narodni skup u Nišu 17. maja. - Stigao sam na Floridu Sjedinjenih Američkih Država sa važnim i dobrim sastancima sa vrhom republikanaca… »
Vučić se obratio iz SAD: Pobeda neće biti brza ni laka, ali će biti sigurna, to će biti pobeda Srbije
Euronews pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu po dolasku u Floridu u SAD. Kako je naveo, nada se da će tu imati dobre i važne sastanke sa vrhom republikanaca i Sjedinjenih Američkih Dražva. Vučić je u obraćanju rekao da ga je… »
Vučić poslao poruku građanima Srbije
Telegraf pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima u snimku na svom Instagram nalogu. - Rastužila me je vest da će jezivi napad na profesora Patrika Drida, kako sada stvari ostaje, ostati nekažnjen. Izborićemo se za pravdu. Svi zajedno. Nikada… »
Vesti dana »

SAD potpisale istorijski sporazum o prirodnim resursima s Ukrajinom nakon intenzivnih pregovora
Euronews pre 29 minutajoš 5 povezanih

MUP: Prijava protiv muškarca koji je u Pančevu vređao Mariniku Tepić i njenu majku
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

"Grubo se umešala u političke odnose u Srbiji": Đurić o učešću šefice austrijske diplomatije na skupu u Beču
Blic pre 1 satjoš 1 povezana