Povezane vesti

Novinar Nemanja Živaljević napustio TV Newsmax Balkans zbog cenzure

Novinar Nemanja Živaljević napustio TV Newsmax Balkans zbog cenzure

Vreme pre 6 sati
Posle objave bivšeg premijera Crne Gore Zdravka Krivokapuća da je intervju koji je dao za televiziji Newsmax Balkans cenzurisan, novinar Nemanja Živaljević saopštio je da više nije član te redakcije. Newsmax Balkans demantuje tvrdnje o cenzuri… »
Njuzmaks Balkans demantuje da je cenzurisan intervju Krivokapića: „Izostavljen deo zbog forme i dinamike“

Njuzmaks Balkans demantuje da je cenzurisan intervju Krivokapića: „Izostavljen deo zbog forme i dinamike“

N1 Info pre 6 sati
Televizija Njuzmaks Balkans demantovala je izjavu bivšeg premijera Cene Gore Zdravka Krivokapića da je cenzurisala intervju koji joj je dao i navela da gradi kredibilitet u Srbiji i regionu na principima profesionalnog novinarstva, poštovanja… »
Televizija Njuzmaks Baklans: Nismo cenzurisali Krivokapića

Televizija Njuzmaks Baklans: Nismo cenzurisali Krivokapića

Nova pre 6 sati
Televizija Njuzmaks Baklans demantovala je danas izjavu bivšeg premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića da je cenzirisala intervju koji joj je dao i navela da gradi kredibilitet u Srbiji i regionu na principima profesionalnog novinarstva, poštovanja… »
Novinar dao ostavku zbog cenzure intervjua bivšeg premijera CG o Vučiću i Porfiriju: „Pokušao sam to da sprečim“

Novinar dao ostavku zbog cenzure intervjua bivšeg premijera CG o Vučiću i Porfiriju: „Pokušao sam to da sprečim“

Nova pre 9 sati
Novinar Nemanja Živaljević saopštio je da više nije član redakcije televizije Newsmax Balkans. Kako je naveo u saopštenju, na taj korak se odlučio zbog direktne cenzure koju je doživeo, a o kojoj je javnost obavestio bivši premijer Zdravko… »

Nova pre 10 sati
Novinar Nemanja Živaljević saopštio je da više nije član redakcije televizije Newsmax Balkans. Kako je naveo u saopštenju, na taj korak se odlučio zbog direktne cenzure koju je doživeo, a o kojoj je javnost obavestio bivši premijer Zdravko… »
Bivši premijer Crne Gore: Zbog Porfirija i Vučića je televizija Newsmax cenzurisala delove mog intervjua

Bivši premijer Crne Gore: Zbog Porfirija i Vučića je televizija Newsmax cenzurisala delove mog intervjua

Nova pre 14 sati
Bivši premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić optužio je televiziju Newsmax Balkans da je iz emisije Perspektiva, u kojoj je bio gost, izbacila delove u kojima je govorio o, kako kaže, nekorektnom i iznenađujućem istupu patrijarha srpskog Porfirija… »

Vesti dana »