Povezane vesti
Bivši sponzor Partizana postao predsednik saveza
Sportski žurnal 30.04.2025
Moj prijatelj Tomica ima moju apsolutnu podršku, verujem da je on pravi izbor za napredak košarke u Makedoniji - istakao je Pero Antić. Pero Antić bio je na čelu Košarkaške Federacije Severne Makedonije, ali drugi mandat nije izgurao do kraja. Zbog… »
Smenjen Pero Antić
Sportske.net 30.04.2025
Predsedniku Košarkaške federacije Severne Makedonije (KFSM) Peru Antiću danas je izglasano nepoverenje, a za novog predsednika izabran je Tomica Glavčev. Na vanrednoj Izbornoj skupštini bilo je prisutno 38 klubova i svi su jednoglasno izglasali… »
Smenjen Pero Antić - KF Severne Makedonije ima novog predsednika
B92 30.04.2025
Predsedniku Košarkaške federacije Severne Makedonije (KFSM) Peri Antiću je izglasano nepoverenje, a za novog predsednika izabran je Tomica Glavčev. Na vanrednoj Izbornoj skupštini bilo je prisutno 38 klubova i svi su jednoglasno izglasali nepoverenje… »
Vesti dana »
Obradović: „Moji igrači su heroji, uz najbolju publiku čuda su moguća“
Danas pre 3 minutajoš 3 povezane
"Uvek uz svoj narod": Oglasio se Vučić: Večeras u Parizu, uskoro u Negotinu, Mionici, Sečnju, Novom Sadu (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Kostić: „Da smo imali selektora i celokupni rad koji smo imali prethodnih par dana ne bismo izgubili od Albanije“
Danas pre 18 minutajoš 1 povezana
Srbija nije iskoristila šanse u Londonu i uz pobedu Albanije nema više mogućnosti da budemo drugi u grupi
Danas pre 3 minutajoš 1 povezana