Повезане вести

"Крајем фебруара ме је звао да ме упозори": Професор Петров о оставци декана Правног факултета: "Надам се да то није урадио…

"Крајем фебруара ме је звао да ме упозори": Професор Петров о оставци декана Правног факултета: "Надам се да то није урадио…

Блиц 01.05.2025
Др Владан Петров, професор на Правном факултету, истакао је да не зна тачне разлоге оставке декана Правног факултета Бојана Милисављевића, али да се нада да та одлука није донета, како каже, "под утицајем пленума". Декан Правног… »

Блиц 01.05.2025
Др Владан Петров, професор на Правном факултету, истакао је да не зна тачне разлоге оставке декана Правног факултета Бојана Милисављевића, али да се нада да та одлука није донета, како каже, "под утицајем пленума". Декан Правног… »
Управа Правног факултета у Београду поднела оставке

Управа Правног факултета у Београду поднела оставке

Време 01.05.2025
Декан Правног факултета у Београду Бојан Милисављевић и чланови Управе факултета поднели су у среду увече (30. април) оставке. После састанка премијера Ђура Мацута, ректора Универзитета у Београду Владана Ђокића и неколико… »
Декан и управа Правног факултета у Београду поднели оставке

Декан и управа Правног факултета у Београду поднели оставке

Вести онлине 01.05.2025
Декан Правног факултета у Београду Бојан Милисављевић и цела управа факултета поднели су у среду увече (30. април) оставке. Састанак ректора и декана са премијером. После састанка премијера Ђура Мацута, ректора Универзитета у… »
Одржан састанак Марте Кос са представницима Универзитета у Београду

Одржан састанак Марте Кос са представницима Универзитета у Београду

Време 01.05.2025
На састанку европске комесарке за проширење Марте Кос са предсравницима Универзитета у Београду разговарало се о прогону и таргетирању академске заједнице, као и о потреби покретања широког друштвеног дијалога. Декан… »
Декан Филозофског факултета: У разговору с Кос указано на незабележене притиске на Универзитет

Декан Филозофског факултета: У разговору с Кос указано на незабележене притиске на Универзитет

Нова 01.05.2025
Декан београдског Филозофског факултета Данијел Синани изјавио је за агенцију ФоНет да је у среду у разговору са европском комесарком за проширење Мартом Кос указано на незабележене притиске на Универзитет у Београду, као… »
Декан Филозофског факултета у Београду указао Марти Кос на незабележене притиске на Универзитет

Декан Филозофског факултета у Београду указао Марти Кос на незабележене притиске на Универзитет

Данас 01.05.2025
Декан београдског Филозофског факултета Данијел Синани изјавио је данас ФоНету да је у среду у разговору са европским комесаром за проширење Мартом Кос указано на незабележене притиске на Универзитет у Београду, као институцију… »
Декан Правног факултета и чланови Управе поднели оставке

Декан Правног факултета и чланови Управе поднели оставке

НИН 01.05.2025
Декан Правног факултета у Београду Бојан Милисављевић и чланови Управе факултета поднели су оставке, рекао је ФоНету професор Правног факултета Миодраг Јовановић. "Ништа више од тога у овом тренутку не могу да вам кажем", рекао… »
Бешић (ФПН): Власт има све механизме моћи, али су симпатије и расположење на страни студената

Бешић (ФПН): Власт има све механизме моћи, али су симпатије и расположење на страни студената

Н1 Инфо 01.05.2025
Говорећи о оставкама на Правном факултету, професор ФПН-а Милош Бешић за Н1 каже да је "индикативно да се то дешава након састанка између премијера, ректора и рекорског колегијума". "Претпостављам да има везе са тим састанком… »
Бешић (ФПН): Власт има моћ, али расположење је на страни студената. Питање свих питања – ко је издржљивији

Бешић (ФПН): Власт има моћ, али расположење је на страни студената. Питање свих питања – ко је издржљивији

Нова 01.05.2025
Говорећи о оставкама на Правном факултету, професор ФПН-а Милош Бешић за Н1 каже да је "индикативно да се то дешава након састанка између премијера, ректора и рекорског колегијума". "Претпостављам да има везе са тим састанком… »
Студент Правног факултета након оставке декана: Неће нас демотивисати, борба не престаје

Студент Правног факултета након оставке декана: Неће нас демотивисати, борба не престаје

Н1 Инфо 01.05.2025
Декан Правног факултета у Београду Бојан Милисављевић је јуче поднео оставку, исто је учинила и цела управа тог факултета. О разлозима тог чина нема више информација. Како каже студент овог факултета Александар Крстић, говорећи… »
Петров: Не знам разлоге оставке декана Правног, не бих волео да је под утицајем пленума

Петров: Не знам разлоге оставке декана Правног, не бих волео да је под утицајем пленума

Еуроневс 01.05.2025
Професор Правног факултета Универзитета у Београду Владан Петров изјавио је да не зна ништа о разлозима због којих је декан Правног факултеат Бојан Милисављевић поднео оставку. Петров је за ТВ Прва оценио да све што се дешава на… »

РТВ 01.05.2025
БЕОГРАД - Професор Правног факултета Универзитета у Београду Владан Петров изјавио је данас да да не зна ништа о разлозима због којих је декан Правног факултеат Бојан Милисављевић поднео оставку. Петров је за ТВ Прва оценио да… »

НИН 01.05.2025
Професор Правног факултета Универзитета у Београду Владан Петров изјавио је данас да да не зна ништа о разлозима због којих је декан Правног факултеат Бојан Милисављевић поднео оставку. Петров је за ТВ Прва оценио да све што се… »
Петров о оставци декана Правног: Не знам разлоге, не бих волео да је под утицајем пленума

Петров о оставци декана Правног: Не знам разлоге, не бих волео да је под утицајем пленума

Курир 01.05.2025
Професор Правног факултета Универзитета у Београду Владан Петров изјавио је данас да да не зна ништа о разлозима због којих је декан Правног факултета Бојан Милисављевић поднео оставку. Петров је за ТВ Прва оценио да све што се… »
Декан и цела управа Правног факултета у Београду поднели оставке

Декан и цела управа Правног факултета у Београду поднели оставке

Луфтика 01.05.2025
Бојан Милисављевић, декан Правног факултета у Београду, као и цела управа ове високошколске установе поднели су синоћ (30. април) оставке. Милисављевић је јуче учествовао на састанку представника универзитета у Србији са… »
Декан Правног факултета Универзитета у Београду поднео оставку

Декан Правног факултета Универзитета у Београду поднео оставку

Глас Западне Србије 01.05.2025
Како сазнајемо, поред декана, оставку је поднела и целокупна управа Правног факултета. Милисављевић је данас учествовао на састанку представника универзитета у Србији са премијером Ђуром Мацутом, на којем су, како је наведено у… »
Декан Правног факултета у Београду поднео оставку

Блиц 30.04.2025
Декан Правног факултета Универзитета у Београду Бојан Милисављевић поднео је данас оставку, сазнаје Тањуг. Поред декана, оставку је поднела и целокупна управа Правног факултета. Раније данас Милисављевић је учествовао на… »
Марта Кос се састала са представницима академске заједнице

Марта Кос се састала са представницима академске заједнице

Данас 30.04.2025
На позив европске комесарке за проширење Марте Кос данас је у Београду одржан састанак са представницима академске заједнице. На састанку су представници Европске комисије имали прилику да се упознају са тренутном ситуацијом на… »

Блиц 30.04.2025
Декан Правног факултета Универзитета у Београду Бојан Милисављевић поднео је данас оставку, сазнаје Тањуг. Поред декана, оставку је поднела и целокупна управа Правног факултета. Раније данас Милисављевић је учествовао на… »
Декан и колегијум Правног факултета у Београду поднели оставке

Декан и колегијум Правног факултета у Београду поднели оставке

Данас 30.04.2025
Декан Правног факултета у Београду Бојан Милисављевић и цео колегијум поднели су вечерас оставке, потврдио је за Инсајдер професор Правног факултета Миодраг Јовановић. Подсетимо, народни посланик и председник Одбора за… »
Ректорат Универзитета у Београду: Мацут и Ђокић разговарали о могућим начинима превазилажења кризе

Ректорат Универзитета у Београду: Мацут и Ђокић разговарали о могућим начинима превазилажења кризе

Данас 30.04.2025
Ректор Универзитета у Београду Владан Ђокић и премијер Србије Ђуро Мацут разговарли су данас о стању на универзитетима и факултетима и о могућим начинима за превазилажење кризе, саопштио је ректорат. На позив премијера, у Влади… »

Вести дана »