Povezane vesti
"Majka nije imala pare da mi kupi kiflu, stalno sam bio bolestan" Sloba odrastao u nemaštini, snimio sina u kod bake u…
Kurir 01.05.2025
Pevač Sloba Radanović veoma je posvećen porodici, a svoje vreme uglavnom provodi sa svojim najmilijima. Sloba je sagradio luks kuću u Beogradu, ali redovno odlazi u porodični dom u Zrenjanin kod svoje majke Draginje. On je sada na Instagramu podelio… »
(Foto) folker odrastao u ovoj trošnoj kući: Njih šestoro u istoj prostoriji: "Ovde sam živeo godinama i bio srećan"
Blic 01.05.2025
Pevač Milan Topalović Topalko (48) se proslavio učešćem u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a često je otvoreno pričao o nemaštini u kojoj je živeo tokom svog odrastanja. Milana Topalovića Topalka publika je upoznala kroz takmičenje "Zvezde Granda"… »
"Majka nije imala pare da mi kupi kiflu, stalno sam bio bolestan": Sloba odrastao u nemaštini, snimio sina u porodičnom domu u…
Blic 01.05.2025
Pevač Sloba Radanović veoma je posvećen porodici, a svoje vreme uglavnom provodi sa svojim najmilijima. Sloba je sagradio luks kuću u Beogradu, ali redovno odlazi u porodični dom u Zrenjanin kod svoje majke Draginje. On je sada na Instagramu podelio… »
Vesti dana »
Rafinerija u Pančevu ponovo kreće sa radom – prve isporuke već 27. januara
RTK pre 46 minutajoš 29 povezanih
VIDEO: Zaposleni i studenti ispred dekanata Filozofskog: "Kako ste glasali?"
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih i preko 120 povređenih
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 62 povezane
Društvene mreže, vojne baze... Kako EU može da odgovori na Trampove carine zbog Grenlanda?
Telegraf pre 21 minutajoš 62 povezane
Vremenska prognoza za utorak, 20. januar: Sunčano i hladno
Serbian News Media pre 46 minutajoš 31 povezana