Повезане вести
"Мајка није имала паре да ми купи кифлу, стално сам био болестан" Слоба одрастао у немаштини, снимио сина у код баке у…
Курир 01.05.2025
Певач Слоба Радановић веома је посвећен породици, а своје време углавном проводи са својим најмилијима. Слоба је саградио лукс кућу у Београду, али редовно одлази у породични дом у Зрењанин код своје мајке Драгиње. Он је сада… »
(Фото) фолкер одрастао у овој трошној кући: Њих шесторо у истој просторији: "Овде сам живео годинама и био срећан"
Блиц 01.05.2025
Певач Милан Топаловић Топалко (48) се прославио учешћем у музичком такмичењу “Звезде Гранда”, а често је отворено причао о немаштини у којој је живео током свог одрастања. Милана Топаловића Топалка публика је упознала кроз… »
"Мајка није имала паре да ми купи кифлу, стално сам био болестан": Слоба одрастао у немаштини, снимио сина у породичном дому у…
Блиц 01.05.2025
Певач Слоба Радановић веома је посвећен породици, а своје време углавном проводи са својим најмилијима. Слоба је саградио лукс кућу у Београду, али редовно одлази у породични дом у Зрењанин код своје мајке Драгиње. Он је сада… »
Вести дана »

"Није пребачен у болницу у подне, нити штрајкује глађу недељу дана" УИКС се огласио због лажних вести о Богдану Јовичићу
Курир пре 31 минутајош 65 повезаних

Полиција у Београду ухапсила четири особе због крађе по фирмама у Барајеву
Нови магазин пре 6 сатијош 47 повезаних

Слава ватрогасаца и Дан сектора за ванредне ситуације: Дан отворених врата за најмлађе (ВИДЕО + АУДИО)
РТВ пре 31 минутајош 21 повезана