Povezane vesti
"Majka nije imala pare da mi kupi kiflu, stalno sam bio bolestan" Sloba odrastao u nemaštini, snimio sina u kod bake u…
Kurir 01.05.2025
Pevač Sloba Radanović veoma je posvećen porodici, a svoje vreme uglavnom provodi sa svojim najmilijima. Sloba je sagradio luks kuću u Beogradu, ali redovno odlazi u porodični dom u Zrenjanin kod svoje majke Draginje. On je sada na Instagramu podelio… »
(Foto) folker odrastao u ovoj trošnoj kući: Njih šestoro u istoj prostoriji: "Ovde sam živeo godinama i bio srećan"
Blic 01.05.2025
Pevač Milan Topalović Topalko (48) se proslavio učešćem u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a često je otvoreno pričao o nemaštini u kojoj je živeo tokom svog odrastanja. Milana Topalovića Topalka publika je upoznala kroz takmičenje "Zvezde Granda"… »
"Majka nije imala pare da mi kupi kiflu, stalno sam bio bolestan": Sloba odrastao u nemaštini, snimio sina u porodičnom domu u…
Blic 01.05.2025
Pevač Sloba Radanović veoma je posvećen porodici, a svoje vreme uglavnom provodi sa svojim najmilijima. Sloba je sagradio luks kuću u Beogradu, ali redovno odlazi u porodični dom u Zrenjanin kod svoje majke Draginje. On je sada na Instagramu podelio… »
Vesti dana »
Rat na Trampovoj klackalici: Čuvena svetska agencija analizira četvrtu nedelju sukoba u Iranu
Nova pre 2 satajoš 68 povezanih
NIKO NIJE SAM: Skup podrške uhapšenom studentu kragujevačkog Pravnog fakulteta (FOTO)
InfoKG pre 1 satjoš 40 povezanih
Javni pozivi za učešće u merama aktivne politike zapošljavanja za 2026. godinu
Plus online pre 7 minutajoš 26 povezanih
Drogiran bežao od policije i zakucao se u ogradu: Drama u Novom Pazaru, hitno uhapšen muškarac
Mondo pre 3 satajoš 26 povezanih
Arakči pozvao Rusiju i Kinu da spreče SAD da koriste SBUN za pritisak i eskalaciju
RTV pre 2 satajoš 58 povezanih