Повезане вести

Америка прети Ирану због подршке Хутима: Хегсет: "Сносићете последице на месту и у време које ми изаберемо"

Америка прети Ирану због подршке Хутима: Хегсет: "Сносићете последице на месту и у време које ми изаберемо"

Блиц 01.05.2025
Министар одбране Сједињених Америчких Држава Пит Хегсет упозорио је Иран да ће сносити последице због пружања подршке Хутима, који контролишу северни Јемен и гађају бродове на Црвеном мору, како наводе, у знак солидарности са… »
„Тачно знамо што радите“: Шеф Пентагона послао оштру поруку Ирану

„Тачно знамо што радите“: Шеф Пентагона послао оштру поруку Ирану

Нова 01.05.2025
Амерички министар одбране Пит Хегсет упозорио је Иран да ће се суочити са последицама због подржавања јеменских побуњеника из покрета Хути. Хути контролишу север Јемена и нападају бродове у Црвеном мору у знак солидарности с… »
Шеф Пентагона зепретио Ирану: Упозоравамо вас - тачно знамо шта радите

Шеф Пентагона зепретио Ирану: Упозоравамо вас - тачно знамо шта радите

Правда 01.05.2025
Сносићете последице у време и на месту које ми изаберемо, поручио је Пит Хегсет Техерану, због наводне подршке Хутима. Шеф Пентагона Пит Хегсет запретио је Ирану због наводне подршке јеменском покрету Хути. "Порука Ирану: Видимо… »
САД упозоравају Иран на последице подршке Хутима

САД упозоравају Иран на последице подршке Хутима

РТВ 01.05.2025
ВАШИНГТОН - Министар одбране Сједињених Америчких Држава Пит Хегсет упозорио је Иран да ће сносити последице због пружања подршке Хутима, који контролишу северни Јемен и гађају бродове на Црвеном мору, како наводе, у знак… »
Шеф Пентагона упозорава Иран на посљедице подржавања Хуса

Шеф Пентагона упозорава Иран на посљедице подржавања Хуса

Ал Јазеера 01.05.2025
Хегсетхово упозорење долази у вријеме када су Сједињене Америчке Државе поновно покренуле преговоре с Ираном о његовом нуклеарном програму. Амерички министар одбране Пете Хегсетх упозорио је Иран да ће се суочити с… »

Вести дана »