Povezane vesti

Amerika preti Iranu zbog podrške Hutima: Hegset: "Snosićete posledice na mestu i u vreme koje mi izaberemo"

Amerika preti Iranu zbog podrške Hutima: Hegset: "Snosićete posledice na mestu i u vreme koje mi izaberemo"

Blic 01.05.2025
Ministar odbrane Sjedinjenih Američkih Država Pit Hegset upozorio je Iran da će snositi posledice zbog pružanja podrške Hutima, koji kontrolišu severni Jemen i gađaju brodove na Crvenom moru, kako navode, u znak solidarnosti sa Palestincima… »
„Tačno znamo što radite“: Šef Pentagona poslao oštru poruku Iranu

„Tačno znamo što radite“: Šef Pentagona poslao oštru poruku Iranu

Nova 01.05.2025
Američki ministar odbrane Pit Hegset upozorio je Iran da će se suočiti sa posledicama zbog podržavanja jemenskih pobunjenika iz pokreta Huti. Huti kontrolišu sever Jemena i napadaju brodove u Crvenom moru u znak solidarnosti s Palestincima. Hegsetovo… »
Šef Pentagona zepretio Iranu: Upozoravamo vas - tačno znamo šta radite

Šef Pentagona zepretio Iranu: Upozoravamo vas - tačno znamo šta radite

Pravda 01.05.2025
Snosićete posledice u vreme i na mestu koje mi izaberemo, poručio je Pit Hegset Teheranu, zbog navodne podrške Hutima. Šef Pentagona Pit Hegset zapretio je Iranu zbog navodne podrške jemenskom pokretu Huti. "Poruka Iranu: Vidimo vašu smrtonosnu… »
SAD upozoravaju Iran na posledice podrške Hutima

SAD upozoravaju Iran na posledice podrške Hutima

RTV 01.05.2025
VAŠINGTON - Ministar odbrane Sjedinjenih Američkih Država Pit Hegset upozorio je Iran da će snositi posledice zbog pružanja podrške Hutima, koji kontrolišu severni Jemen i gađaju brodove na Crvenom moru, kako navode, u znak solidarnosti sa… »
Šef Pentagona upozorava Iran na posljedice podržavanja Husa

Šef Pentagona upozorava Iran na posljedice podržavanja Husa

Al Jazeera 01.05.2025
Hegsethovo upozorenje dolazi u vrijeme kada su Sjedinjene Američke Države ponovno pokrenule pregovore s Iranom o njegovom nuklearnom programu. Američki ministar odbrane Pete Hegseth upozorio je Iran da će se suočiti s posljedicama zbog podržavanja… »

Vesti dana »