Povezane vesti
"Kad sam počeo da tražim svoj novac, postao sam nasilnik" Goran Ivanišević tužio je ćerku i ženu zbog stana, porodična drama…
Kurir 01.05.2025
Teniski trener Goran Ivaniševević prošle godine našao se u centru skandala kada je tužio bivšu suprugu Tatjanu Dragoić i ćerku Amber zbog porodičnog stana. Naime, skandal je nastao kada je Goran odlučio da tuži bivšu suprugu i ćerku jer želi polovinu… »
"Kad sam počeo da tražim svoj novac, postao porodični nasilnik": Goran Ivanišević tužio je ćerku i ženu zbog stana, porodična…
Blic 01.05.2025
Teniski trener Goran Ivaniševević prošle godine našao se u centru skandala kada je tužio bivšu suprugu Tatjanu Dragoić i ćerku Amber zbog porodičnog stana. Naime, skandal je nastao kada je Goran odlučio da tuži bivšu suprugu i ćerku jer želi polovinu… »
Vesti dana »
Korporativne kartice za pumpe NIS su funkcionalne, Gasprom tvrdi da nastavljaju proizvodnju
Forbes pre 30 minutajoš 47 povezanih
Otkazan današnji susret Zelenskog i Trampove delegacije u Briselu, šta se dogodilo?
Danas pre 3 satajoš 41 povezana
Usvojen Zakon o upravljanju otpadom, zvaničnoj statistici, ali i organskoj proizvodnji
Blic pre 4 satijoš 54 povezane