Povezane vesti
200 vozača provede prvomajske praznike u prostorijama za zadržavanje jer su vozili s više od 1,2 promila, više od 800 bude…
Nova pre 8 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je na vozače povodom obeležavanja 1. maja da za volan seadju isključivo trezni. Oni su objavili i poražavajuću statistiku prema kojoj prvomajske praznike gotovo 200 vozača provede u prostorijama za… »
Mup: objavio važno upozorenje na Instagramu: Pazite da prvomajske praznike ne provedete na ovom mestu!
Blic pre 10 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, objavilo je na svom Instagram nalogu apel vozačima povodom prvomajskih praznika. Gotovo 200 vozača provede prvomajske praznike u prostorijama za zadržavanje jer su vozili s više od 1,2 promila alkohola u… »
200 Vozača provede prvomasjke praznike na trežnjenju: Ako ste pili ne sedajte za volan, poručuju iz MUP!
Kurir pre 9 sati
Gotovo 200 vozača provede prvomajske praznike u prostorijama za zadržavanje jer su vozili s više od 1,2 promila alkohola u organizmu, podaci su Ministarstva unutrašnjih poslova! - Više od 800 vozača bude isključeno iz saobraćaja zbog vožnje pod… »
Vesti dana »

Završen protest sindikata i studenata ispred Vlade u Beogradu, incident u Novom Sadu, postavljeni bilbordi sa aferama vlasti UŽIVO
Novi magazin pre 17 minutajoš 103 povezane

"Mahnuo mi je kada je odlazio, kao da je nešto predosetio..." Komšinica porodice koja je sinoć nastradala ispričala nepoznate detalje za Kurir!
Kurir pre 1 satjoš 67 povezanih

"Ovo je Nada da možemo izaći iz kolapsa" Gosti "Usijanja" o Prvom maju u Beogradu: "Ja sam za mir, kulturan i lep razgovor"
Kurir pre 11 minutajoš 31 povezana