Povezane vesti
Pijanista o prepravljanju spomenika Stefanu Nemanji: Posle dinstanja usledilo je prženje, onda su shvatili da su nadigrani
N1 Info 01.05.2025
"Mislim da ih najviše zabolelo što je neko došao na njihov teren, usred dana, pred svitanje i uradio to. Nisu znali šta se im desilo. Ja sam to uradio u subotu na nedelju, rešio sam da ne postavim ništa (na društvene mreže) da sačekam da vidim šta će se… »
Pijanista o prepravljanju spomenika Stefanu Nemanji: Posle dinstanja pržio sam ih celu nedelju, onda su shvatili da su…
Nova 01.05.2025
"Mislim da ih najviše zabolelo što je neko došao na njihov teren, usred dana, pred svitanje i uradio to. Nisu znali šta se im desilo. Ja sam to uradio u subotu na nedelju, rešio sam da ne postavim ništa (na društvene mreže) da sačekam da vidim šta će se… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti obišli krug i vratili se do Pravnog fakulteta sa snažnom porukom: „Stojimo svi zajedno do ispunjenja studentskih zahteva jer pravnici i dalje hoće pravdu“
Nova pre 12 minutajoš 26 povezanih
Zelenski odmah reagovao posle packe Trampa! Nagli zaokret Kijeva, izbori mogu biti održani za 60 do 90 dana!
Kurir pre 17 minutajoš 40 povezanih
Vučić: Tri moguća scenarija za NIS, Srbija bi platila ruski deo vlasništva
RTS pre 5 satijoš 27 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 6 satijoš 32 povezane