Povezane vesti
Pijanista o prepravljanju spomenika Stefanu Nemanji: Posle dinstanja usledilo je prženje, onda su shvatili da su nadigrani
N1 Info pre 6 sati
"Mislim da ih najviše zabolelo što je neko došao na njihov teren, usred dana, pred svitanje i uradio to. Nisu znali šta se im desilo. Ja sam to uradio u subotu na nedelju, rešio sam da ne postavim ništa (na društvene mreže) da sačekam da vidim… »
Pijanista o prepravljanju spomenika Stefanu Nemanji: Posle dinstanja pržio sam ih celu nedelju, onda su shvatili da su…
Nova pre 8 sati
"Mislim da ih najviše zabolelo što je neko došao na njihov teren, usred dana, pred svitanje i uradio to. Nisu znali šta se im desilo. Ja sam to uradio u subotu na nedelju, rešio sam da ne postavim ništa (na društvene mreže) da sačekam da vidim… »
Vesti dana »

(BLOG) Održan protest sindikata i studenata ispred Vlade u Beogradu, incident u Novom Sadu, postavljeni bilbordi sa aferama vlasti
N1 Info pre 47 minutajoš 103 povezane

Jecaji odzvanjaju topolom: Cela porodica izginula: Spremali proslavu, a stradali u septičkoj jami, najmlađa žrtva imala samo 20 godina! (foto,video)
Blic pre 47 minutajoš 67 povezanih

Policijska brigada i građani se povukli sa Bulevara kod Pionirskog parka (VIDEO)
Insajder pre 47 minutajoš 38 povezanih