Povezane vesti
"Izvadio je pištolj i rekao da se popnem na sto" Pevačica živela u Turskoj i pevala po kafanama, sada otkrila šok detalje
Kurir pre 7 sati
Jasna Šćepanović jednom prilikom je otvorila dušu o svojoj karijeri i privatnom životu i tada je iznela mnoge detalje. Ona se prisetila svojih početaka, a zatim kako je radila u inostranstvu. "Srednju školu sam završila vanredno, sa 15 godina sam… »
"Izvadio je pištolj i rekao da se popnem na sto": Pevačica živela u Turskoj i pevala po kafanama, otkrila šok detalje: "Nas…
Blic pre 7 sati
Pevačica Jasna Šćepanović jednom prilikom je otvorila dušu o svojoj karijeri i privatnom životu i tada je iznela mnoge detalje. Ona se prisetila svojih početaka, a zatim kako je radila u inostranstvu. "Srednju školu sam završila vanredno, sa 15… »
Vesti dana »

Student DIF-a iz Novog Sada: Apsurdno je tvrditi da smo mi napali policiju (VIDEO)
Insajder pre 44 minutajoš 102 povezane

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 19 minutajoš 67 povezanih

(Foto, video): Novi šatori ispred Skupštine Srbije, muzika, roštilj i slatkiši: Postavljen i košarkaški teren, došlo do incidenta u blizini zgrade parlamenta
Blic pre 44 minutajoš 38 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 44 minutajoš 21 povezana

Ukrajinci slave: Potpisan istorijski sporazum u Vašingtonu, ovo je 7 ključnih tačaka dogovora Trampa i Zelenskog
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih