Povezane vesti
Pamtite je kao "majku šestoro dece", a kad je zatrudnela sa sedmim prošla je kroz pakao: Otkrili su joj karcinom, a evo kako…
Kurir 01.05.2025
Marina Dančo postala je poznata nakon emisije "Brak na neviđeno", a njena rečenica "ja sam majka šestoro dece, meni treba jak muškarac" i dan danas se citira. Marina je od učešća u emisiji koju su tokom godina pratili brojni skandali, rodila i sedmo… »
Svi je pamte kao "majku šestoro dece", a kad je zatrudnela sa sedmim prošla je kroz pakao: Otkrili su joj karcinom, a evo kako…
Blic 01.05.2025
Marina Dančo postala je poznata nakon emisije "Brak na neviđeno", a njena rečenica "ja sam majka šestoro dece, meni treba jak muškarac" i dan danas se citira. Marina je od učešća u emisiji koju su tokom godina pratili brojni skandali, rodila i sedmo… »
Vesti dana »

Ujutru mraz, a potom naoblačenje sa pljuskovima Otopljenje se očekuje ovog datuma, a evo šta nam sledi posle
Dnevnik pre 1 satjoš 15 povezanih

Poljska brani vazdušni prostor: Brutalni ruski udar u 4 ujutru, stambene zgrade gore: Podidnuti NATO borbeni avioni!
Blic pre 37 minutajoš 13 povezanih

Nije dobro! Nikola Jokić i Denver ovako nešto baš dugo nisu doživeli
Večernje novosti pre 2 minutajoš 13 povezanih

Tanjga besan zbog isključenja i prekida u Humskoj: „Igrači su otišli da se tuširaju“
Sputnik pre 57 minutajoš 12 povezanih