Povezane vesti
Pamtite je kao "majku šestoro dece", a kad je zatrudnela sa sedmim prošla je kroz pakao: Otkrili su joj karcinom, a evo kako…
Kurir pre 6 sati
Marina Dančo postala je poznata nakon emisije "Brak na neviđeno", a njena rečenica "ja sam majka šestoro dece, meni treba jak muškarac" i dan danas se citira. Marina je od učešća u emisiji koju su tokom godina pratili brojni skandali, rodila i… »
Svi je pamte kao "majku šestoro dece", a kad je zatrudnela sa sedmim prošla je kroz pakao: Otkrili su joj karcinom, a evo…
Blic pre 7 sati
Marina Dančo postala je poznata nakon emisije "Brak na neviđeno", a njena rečenica "ja sam majka šestoro dece, meni treba jak muškarac" i dan danas se citira. Marina je od učešća u emisiji koju su tokom godina pratili brojni skandali, rodila i… »
Vesti dana »

Počelo povlačenje pristalica vlasti u bele šatore ispred Skupštine Srbije
Danas pre 46 minutajoš 102 povezane

"Mahnuo mi je kada je odlazio, kao da je nešto predosetio..." Komšinica porodice koja je sinoć nastradala ispričala nepoznate detalje za Kurir!
Kurir pre 4 minutajoš 67 povezanih

Policijska brigada i građani se povlače sa Bulevara kod Pionirskog parka (VIDEO)
Insajder pre 21 minutajoš 38 povezanih

Dekan Filozofskog fakulteta: U razgovoru s Kos ukazano na nezabeležene pritiske na Univerzitet
Nova pre 1 satjoš 21 povezana