Povezane vesti
Pamtite je kao "majku šestoro dece", a kad je zatrudnela sa sedmim prošla je kroz pakao: Otkrili su joj karcinom, a evo kako…
Kurir 01.05.2025
Marina Dančo postala je poznata nakon emisije "Brak na neviđeno", a njena rečenica "ja sam majka šestoro dece, meni treba jak muškarac" i dan danas se citira. Marina je od učešća u emisiji koju su tokom godina pratili brojni skandali, rodila i sedmo… »
Svi je pamte kao "majku šestoro dece", a kad je zatrudnela sa sedmim prošla je kroz pakao: Otkrili su joj karcinom, a evo kako…
Blic 01.05.2025
Marina Dančo postala je poznata nakon emisije "Brak na neviđeno", a njena rečenica "ja sam majka šestoro dece, meni treba jak muškarac" i dan danas se citira. Marina je od učešća u emisiji koju su tokom godina pratili brojni skandali, rodila i sedmo… »
Vesti dana »
Štrajkom vozača kamiona ugrožena nemačka privreda i kapital EU: Apel upućen Briselu, Evropska komisija ćuti
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih
Piše Savo Manojlović: Od Svetog Save do studentske pobune – borba za znanje i pravdu nikada nije prestala
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Proslava Svetog Save u Srbiji i odbijanje hora da peva pred predsednikom opštine zbog nepoželjnosti
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 27 povezanih