Povezane vesti
Pamtite je kao "majku šestoro dece", a kad je zatrudnela sa sedmim prošla je kroz pakao: Otkrili su joj karcinom, a evo kako…
Kurir 01.05.2025
Marina Dančo postala je poznata nakon emisije "Brak na neviđeno", a njena rečenica "ja sam majka šestoro dece, meni treba jak muškarac" i dan danas se citira. Marina je od učešća u emisiji koju su tokom godina pratili brojni skandali, rodila i sedmo… »
Svi je pamte kao "majku šestoro dece", a kad je zatrudnela sa sedmim prošla je kroz pakao: Otkrili su joj karcinom, a evo kako…
Blic 01.05.2025
Marina Dančo postala je poznata nakon emisije "Brak na neviđeno", a njena rečenica "ja sam majka šestoro dece, meni treba jak muškarac" i dan danas se citira. Marina je od učešća u emisiji koju su tokom godina pratili brojni skandali, rodila i sedmo… »
Vesti dana »

Pre podne oblačno, popodne sunčano – temperature u porastu: stižu ponovo letnje vrućine
Glas juga pre 29 minutajoš 13 povezanih

Važno upozorenje vozačima: Oglasio se AMSS pred vikend: Saobraćaj će biti sve intenzivniji
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih

Prosvetni sindikat traži da se Ustavni sud hitno izjasni o Posebnom kolektivnom ugovoru
Insajder pre 19 minutajoš 2 povezane