Povezane vesti
Danica Popović: Smanjenje plata profesorima je protivzakonito, država mora da nadoknadi štetu
Serbian News Media pre 8 sati
O novoj vladi ne znam ništa osim ovoga: tu nije seo niko ko je uveren da je zaista postao ministar. Ako se tu ipak nađe neko ko je u zabludi, opet ćemo, kao u slučaju doktorke Grujičić, slušati o tome da kao ministarka nikada nijednu odluku nije ni… »
Danica Popović: Smanjenje plata profesorima je nezakonito, država će morati sve da kompenzuje
Danas pre 11 sati
O novoj vladi ne znam ništa osim ovoga: tu nije seo niko ko je uveren da je zaista postao ministar. Ako se tu ipak nađe neko ko je u zabludi, opet ćemo, kao u slučaju doktorke Grujičić, slušati o tome da kao ministarka nikada nijednu odluku nije ni… »
Vesti dana »

Prvomajski protest održan u Beogradu – sindikati i studenti ispred Vlade Srbije
RTS pre 5 minutajoš 103 povezane

Obdukcija nastradalih u Topoli završena, rezultati za nekoliko dana
RTS pre 29 minutajoš 67 povezanih

Policijska brigada i građani se povukli sa Bulevara kod Pionirskog parka (VIDEO)
Insajder pre 30 minutajoš 38 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 2 satajoš 21 povezana

Medvedev kritikovao sporazum SAD i Ukrajine: „Zemlja koja nestaje plaća oružje bogatstvom“
Nova pre 4 satijoš 31 povezana