Povezane vesti
Danica Popović: Smanjenje plata profesorima je protivzakonito, država mora da nadoknadi štetu
Serbian News Media 01.05.2025
O novoj vladi ne znam ništa osim ovoga: tu nije seo niko ko je uveren da je zaista postao ministar. Ako se tu ipak nađe neko ko je u zabludi, opet ćemo, kao u slučaju doktorke Grujičić, slušati o tome da kao ministarka nikada nijednu odluku nije ni… »
Danica Popović: Smanjenje plata profesorima je nezakonito, država će morati sve da kompenzuje
Danas 01.05.2025
O novoj vladi ne znam ništa osim ovoga: tu nije seo niko ko je uveren da je zaista postao ministar. Ako se tu ipak nađe neko ko je u zabludi, opet ćemo, kao u slučaju doktorke Grujičić, slušati o tome da kao ministarka nikada nijednu odluku nije ni… »
Vesti dana »

(Mape) stigle vrućine, oglasio se RHMZ, upaljen meteo alarm: Toplotni talas se spustio na Srbiju i ne planira skoro da popusti: Evo šta nas čeka narednih dana!
Kurir pre 4 satijoš 28 povezanih

Oglasio se MUP o navodima Marinike Tepić da je vrh države povezan sa švercom narkotika
Nova pre 28 minutajoš 27 povezanih

Ovo je spisak 30 raskrsnica koje će danas biti blokirane od 18 do 19 sati
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 9 povezanih

Protest ispred suda u Novom Sadu: Momku koji je branio Futožane i udario „ćacija“ kućni pritvor godinu dana
Danas pre 28 minutajoš 15 povezanih