Povezane vesti

"Srećna je dva puta lepša od lepe žene" Ana Radulović o kućnim poslovima i porodičnom domu, progovorila i o novoj ljubavi

"Srećna je dva puta lepša od lepe žene" Ana Radulović o kućnim poslovima i porodičnom domu, progovorila i o novoj ljubavi

Kurir 01.05.2025
Voditeljka "Elite", Ana Radulović, važila je za nekog ko u širokom luku beži od kuhinje, a situacija se sada potpuno promenila. Ona je izlaske i provod zamenila kućnim poslovima u kojima i te kako uživa. Ovo je prvi put da te vidimo u kuhinji, da li to… »
Ana Radulović se razvela od pevača, pa postala domaćica: "Sve me je stiglo, dobro mi ide", evo da li je ponovo srećna u ljubavi…

Ana Radulović se razvela od pevača, pa postala domaćica: "Sve me je stiglo, dobro mi ide", evo da li je ponovo srećna u ljubavi…

Blic 01.05.2025
Voditeljka Ana Radulović nedavno se razvela od pevača Mirčeta Radulovića sa kojim ima sina, a odluku da se rastaju doneli su zajedno. Iz braka sa Mirčetom ima sina kome je i te kako posvećena, a u poslednje vreme sve češće provodi vreme u kuhinji. -… »

Vesti dana »

Trampove carine stupile na snagu: Koje su sve zemlje pogođene

Trampove carine stupile na snagu: Koje su sve zemlje pogođene

BBC News pre 36 minutajoš 29 povezanih
Tramp: Velike šanse za sastanak sa Putinom

Tramp: Velike šanse za sastanak sa Putinom

Vesti online pre 1 satjoš 26 povezanih
Kakvo nas vreme očekuje danas

Kakvo nas vreme očekuje danas

Nedeljnik pre 36 minutajoš 13 povezanih