Povezane vesti
Tepić: Verovatno je trebalo da mi razbiju nos ili lobanju, da bi tužilac pokrenuo krivičnu prijavu
Beta pre 6 sati
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas, nakon što su ona i njena majka napadnute u Pančevu, da je "lov na njih dozvoljen" i da je verovatno trebalo da joj bude "razbijen nos ili lobanja" da bi tužilac pokrenuo… »
Tepić o napadu na nju: Lov na nas je dozvoljen, sa najviših državnih funkcija se huška
Radio 021 pre 7 sati
"Lov na nas je dozvoljen", ko potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objašnjava jučerašnji napad na nju i njenu majku ispred zgrade u kojoj živi u Pančevu. "I tako svako ko je kontaminiran propagandom dugogodišnjom, svim užasnim… »
„Da li je trebalo da mi razbije lobanju da bi dobio krivičnu prijavu“: Prvo oglašavanje Marinike Tepić nakon…
Nedeljnik pre 8 sati
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas, nakon što su ona i njena majka napadnute u Pančevu, da je „lov na njih dozvoljen“ i da je verovatno trebalo da joj bude „razbijen nos ili lobanja“ da bi tužilac… »
Tepić: Verovatno je trebalo da mi razbiju nos ili lobanju, da bi tužilac pokrenuo krivičnu prijavu
Novi magazin pre 8 sati
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas, nakon što su ona i njena majka napadnute u Pančevu, da je "lov na njih dozvoljen" i da je verovatno trebalo da joj bude "razbijen nos ili lobanja" da bi tužilac pokrenuo… »
Vesti dana »

Prvomajski protest održan u Beogradu – sindikati i studenti ispred Vlade Srbije
RTS pre 6 minutajoš 103 povezane

Jecaji odzvanjaju topolom: Cela porodica izginula: Spremali proslavu, a stradali u septičkoj jami, najmlađa žrtva imala samo 20 godina! (foto,video)
Blic pre 31 minutajoš 67 povezanih

Ovo je 7 ključnih tačaka sporazuma između Amerike i Ukrajine: Tramp mora da se "naoštri", a Zelenski može da slavi
Blic pre 1 satjoš 31 povezana