Повезане вести

Мариника Тепић – Лов на нас је дозвољен

Мариника Тепић – Лов на нас је дозвољен

Сербиан Невс Медиа 01.05.2025
Лов на нас је дозвољен – тако потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић објашњава јучерашњи напад на њу и њену мајку испред зграде у којој живи у Панчеву. -И тако свако ко је контаминиран пропагандом… »
Тепић: Вероватно је требало да ми разбију нос или лобању, да би тужилац покренуо кривичну пријаву

Тепић: Вероватно је требало да ми разбију нос или лобању, да би тужилац покренуо кривичну пријаву

Бета 01.05.2025
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић оценила је данас, након што су она и њена мајка нападнуте у Панчеву, да је "лов на њих дозвољен" и да је вероватно требало да јој буде "разбијен нос или лобања" да… »
Тепић о нападу на њу: Лов на нас је дозвољен, са највиших државних функција се хушка

Тепић о нападу на њу: Лов на нас је дозвољен, са највиших државних функција се хушка

Радио 021 01.05.2025
"Лов на нас је дозвољен", ко потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић објашњава јучерашњи напад на њу и њену мајку испред зграде у којој живи у Панчеву. "И тако свако ко је контаминиран пропагандом… »
„Да ли је требало да ми разбије лобању да би добио кривичну пријаву“: Прво оглашавање Маринике Тепић након јучерашњег…

„Да ли је требало да ми разбије лобању да би добио кривичну пријаву“: Прво оглашавање Маринике Тепић након јучерашњег…

Недељник 01.05.2025
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић оценила је данас, након што су она и њена мајка нападнуте у Панчеву, да је „лов на њих дозвољен“ и да је вероватно требало да јој буде „разбијен нос или лобања“ да… »

Нови магазин 01.05.2025
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић оценила је данас, након што су она и њена мајка нападнуте у Панчеву, да је "лов на њих дозвољен" и да је вероватно требало да јој буде "разбијен нос или лобања" да… »

Вести дана »