Повезане вести

Мајка младића надстрадалог под настрешницом напустила Србију због безбедности

Мајка младића надстрадалог под настрешницом напустила Србију због безбедности

Радио 021 01.05.2025
Дијана Хрка, мајка момка настрадалог у паду надстрешнице Железничке станице, каже да је морала да напусти земљу страхујући за своју безбедност. Дијана Хрка је за телевизију Нова испричала да јој жао што свом сину неће моћи да… »
Мајка Стефана Хрке отишла из Србије: Нећу моћи да упалим свећу сину, не верујем држави – тражићу правду на другом месту…

Мајка Стефана Хрке отишла из Србије: Нећу моћи да упалим свећу сину, не верујем држави – тражићу правду на другом месту…

Н1 Инфо 01.05.2025
Дијана Хрка, мајка Стефана Хрке који је погинуо приликом обрушавања надстрешнице Железничке станице у Новом Саду, казала је гостујући у емисији "Пробуди се" на ТВ Нова да јој је јако жао што данас неће бити са студентима и… »
Дијана Хрка напустила Србију јер јој је угрожена безбедност

Дијана Хрка напустила Србију јер јој је угрожена безбедност

Луфтика 01.05.2025
Дијана Хрка, мајка Стефана Хрке који је погинуо приликом обрушавања надстрешнице Железничке станице у Новом Саду, казала је гостујући у емисији “Пробуди се” на ТВ Нова да јој је јако жао што данас неће бити са студентима и… »
„Пљунули су ме кад сам прошла поред Ћациленда, ја сам им рекла да на мојој муци зарађују 50 евра“: Мајка Стефана Хрке отишла…

„Пљунули су ме кад сам прошла поред Ћациленда, ја сам им рекла да на мојој муци зарађују 50 евра“: Мајка Стефана Хрке отишла…

Нова 01.05.2025
Дијана Хрка, мајка Стефана Хрке који је погинуо приликом обрушавања надстрешнице Железничке станице у Новом Саду, казала је гостујући у емисији "Пробуди се" на ТВ Нова да јој је јако жао што данас неће бити са студентима и… »

Вести дана »