Povezane vesti
Majka mladića nadstradalog pod nastrešnicom napustila Srbiju zbog bezbednosti
Radio 021 pre 3 sata
Dijana Hrka, majka momka nastradalog u padu nadstrešnice Železničke stanice, kaže da je morala da napusti zemlju strahujući za svoju bezbednost. Dijana Hrka je za televiziju Nova ispričala da joj žao što svom sinu neće moći da zapali sveću i… »
Majka Stefana Hrke otišla iz Srbije: Neću moći da upalim sveću sinu, ne verujem državi – tražiću pravdu na drugom…
N1 Info pre 5 sati
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke koji je poginuo prilikom obrušavanja nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu, kazala je gostujući u emisiji "Probudi se" na TV Nova da joj je jako žao što danas neće biti sa studentima i građanima, što neće… »
Dijana Hrka napustila Srbiju jer joj je ugrožena bezbednost
Luftika pre 5 sati
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke koji je poginuo prilikom obrušavanja nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu, kazala je gostujući u emisiji “Probudi se” na TV Nova da joj je jako žao što danas neće biti sa studentima i građanima, što… »
„Pljunuli su me kad sam prošla pored Ćacilenda, ja sam im rekla da na mojoj muci zarađuju 50 evra“: Majka Stefana Hrke…
Nova pre 7 sati
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke koji je poginuo prilikom obrušavanja nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu, kazala je gostujući u emisiji "Probudi se" na TV Nova da joj je jako žao što danas neće biti sa studentima i građanima, što neće… »
Vesti dana »

Hitna ponovo odjurila na mesto strašne tragedije u Topoli! Pozlilo i majci stradalog mladića
Telegraf pre 1 satjoš 67 povezanih

Studenti koji žele da uče i građani obeležavaju 1. maj ispred Skupštine Srbije
Telegraf pre 51 minutajoš 38 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 46 minutajoš 21 povezana

Sporazum Amerike i Ukrajine o mineralima - o čemu je tu zapravo reč
BBC News pre 4 satijoš 29 povezanih