Povezane vesti
"Ribala sam toalete da bih renovirala kuću" Cakana danas uživa u bogatstvu, a nekad je bila na rubu egzistencije
Kurir pre 4 sati
Dragica Radosavljević Cakana je jedna od naših najpoznatijih pevačica i danas živi luksuznim životom, što nije bio oduvek slučaj. Naime, Caka je jednom prilikom otkrila koji je bio njen prvi posao. - Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila… »
„Ribala sam toalete da bih renovirala kuću“: Naša pevačica danas „leži“ na parama, a nekada je imala težak život
Nova pre 6 sati
Mnoge poznate ličnosti danas žive u izobilju, a nekada su radili sasvim obične poslove kako bi preživeli. Dragica Radosavljević Cakana (67) je jedna od naših najpoznatijih pevačica i danas živi luksuznim životom, što nije bio oduvek slučaj… »
"Ribala sam toalete da bih renovirala kuću": Naša pevačica danas ima veliko bogatstvo, a nekad je bila siromašna
Blic pre 7 sati
Mnoge poznate ličnosti danas žive u izobilju, a nekada su radili sasvim obične poslove kako bi preživeli. Dragica Radosavljević Cakana (67) je jedna od naših najpoznatijih pevačica i danas živi luksuznim životom, što nije bio oduvek slučaj… »
Vesti dana »

Prvomajski protest održan u Beogradu – sindikati i studenti ispred Vlade Srbije
RTS pre 20 minutajoš 103 povezane

U topoli proglašena trodnevna žalost Poznato mesto i vreme sahrane tragično nastradalih muškaraca u Ljuboselu: Muk i neverica među meštanima ovog malog mesta
Kurir pre 2 minutajoš 67 povezanih

Dekan Filozofskog fakulteta u Beogradu ukazao Marti Kos na nezabeležene pritiske na Univerzitet
Danas pre 4 satijoš 21 povezana