Повезане вести

Партизанов бисер има само једну жељу: Титулу са Партизаном! (видео)

Партизанов бисер има само једну жељу: Титулу са Партизаном! (видео)

Хот спорт 01.05.2025
Бисер из Партизановог омладинског погона! Гост „Партизановог интервјуа“ био је првотимац црно-белих Огњен Угрешић, који је недавно постигао први гол у званичним утакмицама у дресу Партизана. Није крио одушевљење након првенца… »
"Титула или Куп": Талентовани фудбалер Партизана открио какве су му жеље у црно-белом дресу

"Титула или Куп": Талентовани фудбалер Партизана открио какве су му жеље у црно-белом дресу

Вечерње новости 01.05.2025
ФУДБАЛЕР Партизана Огњен Угрешић рекао је да му је жеља да остане што дуже у Хумској и да са црно-белима освоји титулу или Куп и догура што даље у Европи већ следеће сезоне. ФОТО: М. Вукадиновић Талентовани 18-годишњак је био… »
Црно-бели бисер хоће да остане што дуже у Хумској: Жеља ми је да освојимо титулу или куп (видео)

Црно-бели бисер хоће да остане што дуже у Хумској: Жеља ми је да освојимо титулу или куп (видео)

Спортски журнал 01.05.2025
Огњен Угрешић у победи против Радничког 1923 постигао је први гол у дресу Партизана. Млади везиста Партизана Огњен Угрешић рекао је да му је жеља да остане што дуже у Хумској и да са црно-белима освоји титулу или Куп и догура… »
Партизанов тинејџер: "Желим титулу"

Партизанов тинејџер: "Желим титулу"

Б92 01.05.2025
Фудбалер Партизана Огњен Угрешић рекао је да му је жеља да остане што дуже у Хумској и да са "црно-белима" освоји титулу или Куп и догура што даље у Европи већ следеће сезоне. Угрешић (18) је био гост "Партизановог интервјуа"… »
Огњен Угрешић: Жеља ми је да останем што дуже у Партизану, да освојимо титулу или Куп

Огњен Угрешић: Жеља ми је да останем што дуже у Партизану, да освојимо титулу или Куп

Дневник 01.05.2025
Фудбалер Партизана Огњен Угрешић рекао је да му је жеља да остане што дуже у Хумској и да са "црно-белима" освоји титулу или Куп и догура што даље у Европи већ следеће сезоне. Угрешић (18) је био гост "Партизановог интервјуа"… »

Вести дана »