Повезане вести
"Сигуран сам да су различите природе" Вучић о оставкама на Правном и Медицинском факултету: То полако иде свуда
Курир 01.05.2025
Председник Србије Александар Вучић у данашњем обраћању јавности из Сједињених Америчких Држава коментарисао је оставке које су поднете на Правном и Медицинском факултету. "Што се тиче декана, сигуран сам да су оставке на… »
"Проблеми у рају код блокадера тек долазе": Вучић о оставкама на Правном и Медицинском факултету: То полако иде свуда
Блиц 01.05.2025
Председник Србије Александар Вучић коментарисао је оставке које су поднете на Правном и Медицинском факултету. - Што се тиче декана, сигуран сам да су оставке на Правном и Медицинском факултету, различите природе. На Медицинском… »
Вести дана »
Почео састанак председника Вучиц́а са тимовима за енергетску стабилност
Спутник пре 23 минутајош 31 повезана
(Видео) Разбуктао се рат, већ има мртвих! Борбени авиони гађају, пакао почео у зору: Одјекују експлозије, у току масовна евакуација
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 2 сатајош 34 повезане
Почело пријављивање нелегалних објеката у Србији: Два месеца рока, легализација кошта од 100 до 1.000 евра
Сербиан Невс Медиа пре 23 минутајош 23 повезане