Povezane vesti
"Raznosio sam mleko, živeli smo od toga, bilo je pitanje kako preživeti" Ćemo o teškom detinjstvu i nemaštini: U Beogradu…
Kurir pre 5 sati
Pevač Amel Ćeman Ćemo je na sceni punih 20 godina, a nedavo je prvi put otvorio dušu o svom detinjstvu u Beranama, teškom odrastanju, roditeljima, školovanju i radu u bolnici. Ćemo je ispričao i na koji način je došao u Beograd, koliko je tada… »
„Kad su roditelji ostali bez posla, raznosio sam mleko i od toga smo živeli“: Naš pevač je pre popularnosti mukotrpno…
Nova pre 7 sati
Poznati pevač Amel Ćeman Ćemo je u julu 2023. godine gostovao u emisiji "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, gde je po prvi put izneo brojne detalje svoje najdublje intime. odrastao je u Beranama u vreme sankcija i inflacije. Poznati… »
Vesti dana »

Kreni-Promeni: Dačić hitno da se oglasi o napadima na novinara Insajdera i ratnog veterana
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Oglasio se Volc posle ostavke i dobijanja nove funckije: "Čast mi je što ću nastaviti da služim predsedniku Trampu "
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

MUP o žandarmu uhapšenom zbog nasilja nad partnerkom: Istog dana privremeno udaljen sa posla
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Studenti i građani Niša obeležili šest meseci od nesreće na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Dečak (13) prevezen na hirurgiju: Detalji stravične nesreće u Novom Sadu: Muzičar poginuo, dvoje povređeno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana