Povezane vesti
"Raznosio sam mleko, živeli smo od toga, bilo je pitanje kako preživeti" Ćemo o teškom detinjstvu i nemaštini: U Beogradu sam…
Kurir 01.05.2025
Pevač Amel Ćeman Ćemo je na sceni punih 20 godina, a nedavo je prvi put otvorio dušu o svom detinjstvu u Beranama, teškom odrastanju, roditeljima, školovanju i radu u bolnici. Ćemo je ispričao i na koji način je došao u Beograd, koliko je tada zarađivao… »
„Kad su roditelji ostali bez posla, raznosio sam mleko i od toga smo živeli“: Naš pevač je pre popularnosti mukotrpno…
Nova 01.05.2025
Poznati pevač Amel Ćeman Ćemo je u julu 2023. godine gostovao u emisiji "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, gde je po prvi put izneo brojne detalje svoje najdublje intime. odrastao je u Beranama u vreme sankcija i inflacije. Poznati pevač… »
Vesti dana »
Bačulov kaže da je iz medija saznao za pritvor: "Čist politički progon Aleksandra Vučića"
Radio 021 pre 53 minutajoš 31 povezana
(BLOG) Jaćimović i njegov sin štrajkuju glađu: "Izgubio sam volju za životom kad sam video koliko su decu isprebijali"
N1 Info pre 2 satajoš 48 povezanih
Poznato kada će padati sneg: Oglasio se RHMZ, već pljušti ledena kiša, pogledajte radarske snimke (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 66 povezanih
Simbol Zagreba nestao pred očima građana: Pogledajte šta je ostalo od čuvenog nebodera FOTO/VIDEO
B92 pre 4 satijoš 61 povezana