Povezane vesti
"Raznosio sam mleko, živeli smo od toga, bilo je pitanje kako preživeti" Ćemo o teškom detinjstvu i nemaštini: U Beogradu sam…
Kurir 01.05.2025
Pevač Amel Ćeman Ćemo je na sceni punih 20 godina, a nedavo je prvi put otvorio dušu o svom detinjstvu u Beranama, teškom odrastanju, roditeljima, školovanju i radu u bolnici. Ćemo je ispričao i na koji način je došao u Beograd, koliko je tada zarađivao… »
„Kad su roditelji ostali bez posla, raznosio sam mleko i od toga smo živeli“: Naš pevač je pre popularnosti mukotrpno…
Nova 01.05.2025
Poznati pevač Amel Ćeman Ćemo je u julu 2023. godine gostovao u emisiji "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, gde je po prvi put izneo brojne detalje svoje najdublje intime. odrastao je u Beranama u vreme sankcija i inflacije. Poznati pevač… »
Vesti dana »

Skupština grada Novog Sada usvojila inicijativu da se podigne spomenik stradalima u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici
RTV pre 16 minutajoš 28 povezanih

Skandal! Poljski huligani napali pazarce! Preko 30 maskiranih navijača krenulo na ljude iz srpskog kluba, policija sprečila težak incident
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju krajem jula i početkom avgusta 2025: sunčano i toplije sa lokalnim pljuskovima
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 23 povezane