Povezane vesti
Japanac automobilom pokosio 7 osnovaca: "Bilo mi je dosta svega, pokušao sam da ih ubijem!"
Telegraf pre 1 dan
Japanac star 28 godina automobil se u četvrtak zaleteo u grupu osnovaca koji su se vraćali kući iz škole u gradu Osaka, pri čemu je sedmoro dece povređeno, saopštila je lokalna policija. Vozač, Juki Jazava, uhapšen je pod sumnjom za pokušaj… »
"Bilo mi je dosta svega, pokušao sam da ih ubijem" Japanac automobilom pokosio sedmoro dece!
Kurir pre 14 sati
Vozač, Juki Jazava, uhapšen je pod sumnjom za pokušaj ubistva nakon incidenta. "Bilo mi je svega dosta. Pokušao sam da pregazim i ubijem osnovce", prenela je policija njegove reči. Policija je saopštila da su deca prevezena u bolnicu i da su svi pri… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša obeležili šest meseci od nesreće na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Rešetka pre 1 satjoš 13 povezanih

"Sada i Amerika i ukrajina mogu da zarade": Evo zašto su Zelenski i Tramp seli na stolice usred hola katedrale tokom sahrane pape Franje: Istorijski susret
Blic pre 12 minutajoš 14 povezanih

Navijači opet doneli konjske glave zbog Nikole Jokića: Najbolji košarkaš sveta morao da reaguje
Mondo pre 47 minutajoš 56 povezanih

Šta je Trampov savetnik za bezbednost radio ispod stola? Fotograf ga uhvatio na delu, a sutradan je otpušten
Nova pre 47 minutajoš 15 povezanih