Povezane vesti
Naša pevačica zimi spavala pod ostrogom: Ćerku krstila još u inkubatoru, doživela pakao: "To je pomoglo da beba preživi"
Blic pre 1 dan
Danica Crnogorčevi, pevačica etno muzike, svojim glasom, ljude obara sa nogu. Danica Crnogorčević je poznata kao interpretatorka duhovne muzike, uz to je i popadija. Etno pevačica je u braku sa đakonom Ivanom Crnogorčevićem i ima troje dece, a za… »
Danica Crnogorčević krstila ćerku u inkubatoru: "Zimi sam spavala pod Ostrogom moleći se da mi dete preživi"
Mondo pre 13 sati
Najpoznatija pevačica duhovne muzike Danica Crnogorčević, u braku je sa sveštenikom Ivanom Crnogorčevićem i imaju četvoro dece. Danica Crnogorčević, najpoznatija pevačica duhovne muzike u braku je sa sveštenikom Ivanom Crnogorčevićem i imaju… »
"Zimi sam spavala pod ostrogom moleći se da mi dete preživi": Pevačica je krstila ćerku u inkubatoru, tvrdi da je osetila…
Kurir pre 15 sati
Danica Crnogorčević, najpoznatija pevačica duhovne muzike u braku je sa sveštenikom Ivanom Crnogorčevićem i imaju četvoro dece, a za medije je izjavila kakav je život popadije iz njenog ugla. - Ja sam jedna od mnogih koje su se ostvarile na oba… »
Vesti dana »

Studenti koji trče do Brisela napuštaju Linc: Današnji cilj – Salcburg
Serbian News Media pre 2 satajoš 13 povezanih

Rubio: Ukrajina i Rusija još uvijek daleko od mirovnog sporazuma
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 14 povezanih

Umesto da dočeka pravdu za nadstrešnicu, Dijana Hrka, majka stradalog Stefana zbog zastrašivanja prinuđena da napusti Srbiju
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih

Navijači opet doneli konjske glave zbog Nikole Jokića: Najbolji košarkaš sveta morao da reaguje
Mondo pre 47 minutajoš 56 povezanih