Повезане вести
Наша певачица зими спавала под острогом: Ћерку крстила још у инкубатору, доживела пакао: "То је помогло да беба преживи"
Блиц 01.05.2025
Даница Црногорчеви, певачица етно музике, својим гласом, људе обара са ногу. Даница Црногорчевић је позната као интерпретаторка духовне музике, уз то је и попадија. Етно певачица је у браку са свештеником Иваном Црногорчевићем и… »
Даница Црногорчевић крстила ћерку у инкубатору: "Зими сам спавала под Острогом молећи се да ми дете преживи"
Мондо 01.05.2025
Најпознатија певачица духовне музике Даница Црногорчевић, у браку је са свештеником Иваном Црногорчевићем и имају четворо деце. Даница Црногорчевић, најпознатија певачица духовне музике у браку је са свештеником Иваном… »
"Зими сам спавала под острогом молећи се да ми дете преживи": Певачица је крстила ћерку у инкубатору, тврди да је осетила…
Курир 01.05.2025
Даница Црногорчевић, најпознатија певачица духовне музике у браку је са свештеником Иваном Црногорчевићем и имају четворо деце, а за медије је изјавила какав је живот попадије из њеног угла. - Ја сам једна од многих које су се… »
Вести дана »

Рајић о оптужници: Тамо смо где смо били пре девет месеци, овим ништа није решено
Данас пре 17 минутајош 51 повезана

Био је један од најфаталнијих холивудских даса, а њену смрт никада није прежалио: Животна прича легендарног Роберта Редфорда
Нова пре 2 сатајош 46 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 2 сатајош 27 повезаних

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 3 сатајош 28 повезаних