Povezane vesti

Naša pevačica zimi spavala pod ostrogom: Ćerku krstila još u inkubatoru, doživela pakao: "To je pomoglo da beba preživi"

Naša pevačica zimi spavala pod ostrogom: Ćerku krstila još u inkubatoru, doživela pakao: "To je pomoglo da beba preživi"

Blic pre 1 dan
Danica Crnogorčevi, pevačica etno muzike, svojim glasom, ljude obara sa nogu. Danica Crnogorčević je poznata kao interpretatorka duhovne muzike, uz to je i popadija. Etno pevačica je u braku sa đakonom Ivanom Crnogorčevićem i ima troje dece, a za… »
Danica Crnogorčević krstila ćerku u inkubatoru: "Zimi sam spavala pod Ostrogom moleći se da mi dete preživi"

Danica Crnogorčević krstila ćerku u inkubatoru: "Zimi sam spavala pod Ostrogom moleći se da mi dete preživi"

Mondo pre 13 sati
Najpoznatija pevačica duhovne muzike Danica Crnogorčević, u braku je sa sveštenikom Ivanom Crnogorčevićem i imaju četvoro dece. Danica Crnogorčević, najpoznatija pevačica duhovne muzike u braku je sa sveštenikom Ivanom Crnogorčevićem i imaju… »
"Zimi sam spavala pod ostrogom moleći se da mi dete preživi": Pevačica je krstila ćerku u inkubatoru, tvrdi da je osetila…

"Zimi sam spavala pod ostrogom moleći se da mi dete preživi": Pevačica je krstila ćerku u inkubatoru, tvrdi da je osetila…

Kurir pre 15 sati
Danica Crnogorčević, najpoznatija pevačica duhovne muzike u braku je sa sveštenikom Ivanom Crnogorčevićem i imaju četvoro dece, a za medije je izjavila kakav je život popadije iz njenog ugla. - Ja sam jedna od mnogih koje su se ostvarile na oba… »

Vesti dana »