Povezane vesti
Volc: Ponosan sam što nastavljam službu u Trampovoj administraciji
Euronews pre 1 dan
Bivši američki savetnik za nacionalnu bezbednost Majk Volc rekao je da je ponosan što nastavlja da služi u administraciji predsednika Donalda Trampa nakon što je nominovan za stalnog predstavnika SAD pri Ujedinjenim nacijama. "Čast mi je što ću… »
Volc: Ponosan sam što nastavljam službu u Trampovoj administraciji
RTS pre 10 sati
Bivši američki savetnik za nacionalnu bezbednost Majkl Volc rekao je da je ponosan što nastavlja da služi u administraciji predsednika Donalda Trampa nakon što je nominovan za stalnog predstavnika SAD pri Ujedinjenim nacijama. "Čast mi je što ću… »
Iz administracije Bele kuće u diplomatiju: Majk Volc nominovan za ambasadora SAD pri UN
Euronews pre 11 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će nominovati bivšeg savetnika Bele kuće za nacionalnu bezbednost Majka Volca za sledećeg ambasadora Sjedinjenih Američkih Država pri Ujedinjenim nacijama, dok će ga na funkciji savetnika za… »
Tramp doneo odluku, pa odmah podelio velike vesti: Evo na koju funkciju prelazi Majk Volc! Zameniće ga dobro poznato ime!
Kurir pre 11 sati
"Majk Volc je vredno radio na tome da interesi naše nacije budu prioritet. Znam da će isto učiniti i u svojoj novoj ulozi", napisao je američki predsednik o svom savetniku, koji je oslabljen skandalom oko američkih vojnih planova koji su greškom… »
Volc smenjen, u igru ulazi i Ričard Grenel: Ko su kandidati za savetnika za nacionalnu bezbednost SAD-a?
Euronews pre 11 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će nominovati bivšeg savetnika Bele kuće za nacionalnu bezbednost Majka Volca za sledećeg ambasadora Sjedinjenih Američkih Država pri Ujedinjenim nacijama, dok će ga na funkciji savetnika za… »
Tramp nominovao Majkla Volca za ambasadora u UN
N1 Info pre 12 sati
Predsednik Donald Tramp nominovao je Majka Volca za ambasadora u UN, te će on preći na tu funkciju sa one dosadašnje - savetnika za nacionalnu bezbednost. Marko Rubio će sada biti i državni sekretar i savetnik za nacionalnu bezbednost, rekao je… »
Podneo ostavku zbog skandala, pa otišao na novi visoki položaj: Tramp svom savezniku dao novu fotelju
Telegraf pre 12 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će nominovati bivšeg savetnika Bele kuće za nacionalnu bezbednost Majkla Volca za sledećeg ambasadora Sjedinjenih Američkih Država pri Ujedinjenim nacijama, dok će ga na funkciji savetnika za… »
Ko će naslediti Trampovog čoveka? Lista je sve duža, a među kandidatima je i čovek dobro poznat Srbima
Mondo pre 14 sati
Među kandidatima je i bivši Trampov specijalni izaslanik za dijalog između Beograda i Prištine, Ričard Grenel. Donald Tramp, predsednik SAD, odlučio je da otpusti svog savetnika za nacionalnu bezbednost Majka Volca, a u američkim medijima su se… »
Vesti dana »

Majka mladića poginulog u padu nadstrešnice otišla iz Srbije: Strahujem za svoju bezbednost
Pravda pre 50 minutajoš 3 povezane

Nikola Jokić priznao da ne može protiv Hrvata: "Naterao me je da razmislim o svojim odlukama"
Mondo pre 49 minutajoš 42 povezane

Šok obrt preko noći u pekingu! U Kinu stigla poruka iz Amerike, oni poručuju: "Prvo ispravite greške"
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih