Povezane vesti
Volc: Ponosan sam što nastavljam službu u Trampovoj administraciji
Euronews 01.05.2025
Bivši američki savetnik za nacionalnu bezbednost Majk Volc rekao je da je ponosan što nastavlja da služi u administraciji predsednika Donalda Trampa nakon što je nominovan za stalnog predstavnika SAD pri Ujedinjenim nacijama. "Čast mi je što ću… »
Volc: Ponosan sam što nastavljam službu u Trampovoj administraciji
RTS 01.05.2025
Bivši američki savetnik za nacionalnu bezbednost Majkl Volc rekao je da je ponosan što nastavlja da služi u administraciji predsednika Donalda Trampa nakon što je nominovan za stalnog predstavnika SAD pri Ujedinjenim nacijama. "Čast mi je što ću… »
Iz administracije Bele kuće u diplomatiju: Majk Volc nominovan za ambasadora SAD pri UN
Euronews 01.05.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će nominovati bivšeg savetnika Bele kuće za nacionalnu bezbednost Majka Volca za sledećeg ambasadora Sjedinjenih Američkih Država pri Ujedinjenim nacijama, dok će ga na funkciji savetnika za… »
Volc smenjen, u igru ulazi i Ričard Grenel: Ko su kandidati za savetnika za nacionalnu bezbednost SAD-a?
Euronews 01.05.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će nominovati bivšeg savetnika Bele kuće za nacionalnu bezbednost Majka Volca za sledećeg ambasadora Sjedinjenih Američkih Država pri Ujedinjenim nacijama, dok će ga na funkciji savetnika za… »
Tramp doneo odluku, pa odmah podelio velike vesti: Evo na koju funkciju prelazi Majk Volc! Zameniće ga dobro poznato ime!
Kurir 01.05.2025
"Majk Volc je vredno radio na tome da interesi naše nacije budu prioritet. Znam da će isto učiniti i u svojoj novoj ulozi", napisao je američki predsednik o svom savetniku, koji je oslabljen skandalom oko američkih vojnih planova koji su greškom… »
Tramp nominovao Majkla Volca za ambasadora u UN
N1 Info 01.05.2025
Predsednik Donald Tramp nominovao je Majka Volca za ambasadora u UN, te će on preći na tu funkciju sa one dosadašnje - savetnika za nacionalnu bezbednost. Marko Rubio će sada biti i državni sekretar i savetnik za nacionalnu bezbednost, rekao je… »
Podneo ostavku zbog skandala, pa otišao na novi visoki položaj: Tramp svom savezniku dao novu fotelju
Telegraf 01.05.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će nominovati bivšeg savetnika Bele kuće za nacionalnu bezbednost Majkla Volca za sledećeg ambasadora Sjedinjenih Američkih Država pri Ujedinjenim nacijama, dok će ga na funkciji savetnika za… »
Ko će naslediti Trampovog čoveka? Lista je sve duža, a među kandidatima je i čovek dobro poznat Srbima
Mondo 01.05.2025
Među kandidatima je i bivši Trampov specijalni izaslanik za dijalog između Beograda i Prištine, Ričard Grenel. Donald Tramp, predsednik SAD, odlučio je da otpusti svog savetnika za nacionalnu bezbednost Majka Volca, a u američkim medijima su se… »
Vesti dana »

U 9 sati u ovom gradu u Srbiji već je izmereno 30 stepeni! Pred nama pakleni dan, temperature će tek da rastu, slede i tropske noći
Blic pre 5 satijoš 28 povezanih

FOTO MUP o vezi Aleksandra Vučića i Filipa Koraća: Apsolutno netačni navodi Marinike Tepić
Radio 021 pre 1 satjoš 32 povezane

Ovo je spisak 30 raskrsnica koje će danas biti blokirane od 18 do 19 sati
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 9 povezanih

Protest ispred suda u Novom Sadu: Momku koji je branio Futožane i udario „ćacija“ kućni pritvor godinu dana
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih