Povezane vesti
"Bolelo me je grlo, mislio sam da je angina, onda su mi rekli da je karcinom": Pevač o borbi sa opakom bolešću
Telegraf pre 1 dan
Pevač Amel Ćeman Ćemo svojevremeno je pričao o borbi sa opakom bolešću. Ćemo je otkrio da su mu pre nekoliko godina konstatovali karcinom krajnika. - Imao sam infekciju, apces na gluteusu, koji je izazvao neki virus. To je bio samo bol. Sve je… »
Bolelo ga grlo, mislio da je angina, usledila strašna dijagnoza: "Seo sam u auto i samo počeo da plačem"
Mondo pre 14 sati
Pevač Amel Ćeman Ćemo svojevremeno je pričao o borbi sa opakom bolešću. Pevač Ćemo otkrio je kako su mu pre nekoliko godina konstatovali karcinom krajnika. "Imao sam infekciju, apces na gluteusu, koji je izazvao neki virus. To je bio samo bol. Sve… »
Vesti dana »

Anđela Ruman bila trudna kad se na nju obrušila nadstrešnica: „Nisam izgubio samo sina, izgubio sam snaju i još jedno unuče“
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih

Pronađen vozač za kog se sumnja da je učestvovao u nesreći u Novom Sadu: Poginuo muzičar, ima i povređenih
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane

Bogdan Bogdanović otkrio američkim medijima: Nikola Jokić je trebalo da dođe u Partizan (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 21 povezana