Povezane vesti
Francuski ministar: Evropljani pripremaju nove sankcije Rusiji
NIN 02.05.2025
Francuski ministar spoljnih poslova Žan-Noel Baro izjavio je u Vašingtonu da Evropljani pripremaju novu rundu sankcija protiv Rusije, koje žele da koordinišu sa SAD, u slučaju da Moskva i dalje odbije da pristane na bilo kakvo primirje u Ukrajini. "Mi… »
Francuski ministar spoljnih poslova: Evropljani pripremaju nove sankcije Rusiji
Kurir 02.05.2025
"Mi Evropljani ćemo podržati ovu američku inicijativu sa 17. paketom sankcija, a ja sam se u sredu obavezao američkim vlastima da ćemo pokušati da koordiniramo ova dva paketa sankcija, kako u pogledu suštine, tako i vremenskog okvira", rekao je Baro… »
Francuski ministar tvrdi: Evropljani pripremaju nove sankcije Rusiji
Danas 01.05.2025
Francuski ministar spoljnih poslova Žan-Noel Baro (Jean-Noel Barrot) izjavio je danas u Vašingtonu da Evropljani pripremaju novu rundu sankcija protiv Rusije, koje žele da koordinišu sa SAD, u slučaju da Moskva i dalje odbije da pristane na bilo kakvo… »
Vesti dana »

BLOG Neverovatne scene u Skupštini Zaječara: Vlast uvela nabildovane momke sa fantomkama na sednicu. Ispred zgrade policija hapsi građane
Nova pre 1 satjoš 31 povezana

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Novi magazin pre 8 satijoš 9 povezanih

Zelenski i Tramp razgovarali o sankcijama Rusiji i vojnoj saradnji
Insajder pre 59 minutajoš 28 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: lokalni pljuskovi i grmljavina na istoku, najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane