Povezane vesti
Francuski ministar: Evropljani pripremaju nove sankcije Rusiji
NIN 02.05.2025
Francuski ministar spoljnih poslova Žan-Noel Baro izjavio je u Vašingtonu da Evropljani pripremaju novu rundu sankcija protiv Rusije, koje žele da koordinišu sa SAD, u slučaju da Moskva i dalje odbije da pristane na bilo kakvo primirje u Ukrajini. "Mi… »
Francuski ministar spoljnih poslova: Evropljani pripremaju nove sankcije Rusiji
Kurir 02.05.2025
"Mi Evropljani ćemo podržati ovu američku inicijativu sa 17. paketom sankcija, a ja sam se u sredu obavezao američkim vlastima da ćemo pokušati da koordiniramo ova dva paketa sankcija, kako u pogledu suštine, tako i vremenskog okvira", rekao je Baro… »
Francuski ministar tvrdi: Evropljani pripremaju nove sankcije Rusiji
Danas 01.05.2025
Francuski ministar spoljnih poslova Žan-Noel Baro (Jean-Noel Barrot) izjavio je danas u Vašingtonu da Evropljani pripremaju novu rundu sankcija protiv Rusije, koje žele da koordinišu sa SAD, u slučaju da Moskva i dalje odbije da pristane na bilo kakvo… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na obilne padavine danas i sutra, na planinama već pao sneg
Glas Zaječara pre 15 minutajoš 26 povezanih

Vučić poručio iz Danske da očekuje uspešan dan na Samitu Evropske političke zajednice
Danas pre 20 minutajoš 17 povezanih

Drama u prijepoljskim školama: Dojava o postavljenoj bombi u tri ustanove, deca vraćena kućama a jedinice MUP-a na licu mesta (FOTO)
RINA pre 30 minutajoš 10 povezanih

Izrael zaustavio 13 čamaca s pomoći za Gazu, 30 nastavilo plovidbu, navode organizatori flotile
Slobodna Evropa pre 35 minutajoš 10 povezanih