Povezane vesti
Pokret “Mi snaga naroda” protiv daljih EU integracija: Stav prenet Marti Kos
Serbian News Media 02.05.2025
Poslanička grupa „Mi snaga naroda – profesor doktor Branimir Nestorović“ istakla je danas da je „protiv daljih EU integracija zato što smatra da Evropska unija (EU) nikada nije imala ozbiljne namere da Srbiju primi, već je samo koristila proces… »
Mi snaga naroda: Protiv smo daljih EU integracija, to smo rekli Marti Kos
Beta 02.05.2025
Poslanička grupa "Mi snaga naroda - profesor doktor Branimir Nestorović" istakla je danas da je "protiv daljih EU integracija zato što smatra da Evropska unija (EU) nikada nije imala ozbiljne namere da Srbiju primi, već je samo koristila proces… »
Nestorovićevi poslanici: Šta smo sve rekli Marti Kos?
Danas 02.05.2025
Poslanička grupa Mi snaga naroda Branimira Nestorovića tvrdi da su medijski izveštaji cenzurisali njihovo prisustvo na razgovoru sa Martom Kos, evropskom komesarkom za proširenje. Ako bi se pratilo medijsko izveštavanje o sastanku EU komesara za… »
Mi snaga naroda: Protiv smo daljih EU integracija, to smo rekli Marti Kos
Radio sto plus 02.05.2025
Kako je navedeno u saopštenju, ova poslanička grupa je to rekla evropskoj komesarki za proširenje Marti Kos, prilikom razgovora sa parlamentarnom opozicijom, ali se to, kako ističu, nije moglo saznati iz izveštavanja medija. “Istakli smo da smo čuli da… »
Pokret "Mi Snaga naroda": Skandalozno je da i EU i vlast Srbije kriju od građana da...
Pravda 02.05.2025
Pokret "Mi Snaga naroda" tvrdi da su mediji prećutali njihovo prisustvo sastanku opozicije sa Martom Kos zbog onoga što su je u lice rekli. Sastanku su prisustvovali Aleksandar Pavić i Branko Lukuć, ali njihovi stavovi izrečeni na sastanku po svemu… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana