Povezane vesti

Pokret “Mi snaga naroda” protiv daljih EU integracija: Stav prenet Marti Kos

Pokret “Mi snaga naroda” protiv daljih EU integracija: Stav prenet Marti Kos

Serbian News Media pre 21 sat
Poslanička grupa „Mi snaga naroda – profesor doktor Branimir Nestorović“ istakla je danas da je „protiv daljih EU integracija zato što smatra da Evropska unija (EU) nikada nije imala ozbiljne namere da Srbiju primi, već je samo koristila… »
Mi snaga naroda: Protiv smo daljih EU integracija, to smo rekli Marti Kos

Beta pre 22 sata
Poslanička grupa "Mi snaga naroda - profesor doktor Branimir Nestorović" istakla je danas da je "protiv daljih EU integracija zato što smatra da Evropska unija (EU) nikada nije imala ozbiljne namere da Srbiju primi, već je samo koristila proces… »
Nestorovićevi poslanici: Šta smo sve rekli Marti Kos?

Nestorovićevi poslanici: Šta smo sve rekli Marti Kos?

Danas pre 22 sata
Poslanička grupa Mi snaga naroda Branimira Nestorovića tvrdi da su medijski izveštaji cenzurisali njihovo prisustvo na razgovoru sa Martom Kos, evropskom komesarkom za proširenje. Ako bi se pratilo medijsko izveštavanje o sastanku EU komesara za… »

Radio sto plus pre 22 sata
Kako je navedeno u saopštenju, ova poslanička grupa je to rekla evropskoj komesarki za proširenje Marti Kos, prilikom razgovora sa parlamentarnom opozicijom, ali se to, kako ističu, nije moglo saznati iz izveštavanja medija. “Istakli smo da smo… »
Pokret "Mi Snaga naroda": Skandalozno je da i EU i vlast Srbije kriju od građana da...

Pokret "Mi Snaga naroda": Skandalozno je da i EU i vlast Srbije kriju od građana da...

Pravda pre 23 sata
Pokret "Mi Snaga naroda" tvrdi da su mediji prećutali njihovo prisustvo sastanku opozicije sa Martom Kos zbog onoga što su je u lice rekli. Sastanku su prisustvovali Aleksandar Pavić i Branko Lukuć, ali njihovi stavovi izrečeni na sastanku po svemu… »

Vesti dana »