Povezane vesti
Pokret “Mi snaga naroda” protiv daljih EU integracija: Stav prenet Marti Kos
Serbian News Media pre 21 sat
Poslanička grupa „Mi snaga naroda – profesor doktor Branimir Nestorović“ istakla je danas da je „protiv daljih EU integracija zato što smatra da Evropska unija (EU) nikada nije imala ozbiljne namere da Srbiju primi, već je samo koristila… »
Mi snaga naroda: Protiv smo daljih EU integracija, to smo rekli Marti Kos
Beta pre 22 sata
Poslanička grupa "Mi snaga naroda - profesor doktor Branimir Nestorović" istakla je danas da je "protiv daljih EU integracija zato što smatra da Evropska unija (EU) nikada nije imala ozbiljne namere da Srbiju primi, već je samo koristila proces… »
Nestorovićevi poslanici: Šta smo sve rekli Marti Kos?
Danas pre 22 sata
Poslanička grupa Mi snaga naroda Branimira Nestorovića tvrdi da su medijski izveštaji cenzurisali njihovo prisustvo na razgovoru sa Martom Kos, evropskom komesarkom za proširenje. Ako bi se pratilo medijsko izveštavanje o sastanku EU komesara za… »
Mi snaga naroda: Protiv smo daljih EU integracija, to smo rekli Marti Kos
Radio sto plus pre 22 sata
Kako je navedeno u saopštenju, ova poslanička grupa je to rekla evropskoj komesarki za proširenje Marti Kos, prilikom razgovora sa parlamentarnom opozicijom, ali se to, kako ističu, nije moglo saznati iz izveštavanja medija. “Istakli smo da smo… »
Pokret "Mi Snaga naroda": Skandalozno je da i EU i vlast Srbije kriju od građana da...
Pravda pre 23 sata
Pokret "Mi Snaga naroda" tvrdi da su mediji prećutali njihovo prisustvo sastanku opozicije sa Martom Kos zbog onoga što su je u lice rekli. Sastanku su prisustvovali Aleksandar Pavić i Branko Lukuć, ali njihovi stavovi izrečeni na sastanku po svemu… »
Vesti dana »

Predsedniku Vučiću naglo pozlilo tokom posete SAD, na putu je ka Srbiji
RTV pre 1 satjoš 24 povezane

"Mazili smo je, pričali, ne znamo da li je čula, ali videli smo suzu": Potresne reči oca devojčice ubijene u "Ribnikaru"
Mondo pre 20 minutajoš 22 povezane

Hjuston spasao drugu meč loptu i izborio majstorcu (video)
Sportski žurnal pre 7 minutajoš 14 povezanih

Štutgart: Žena umrla od povreda zadobijenih kada je automobil uleteo u grupu pešaka
RTV pre 5 satijoš 4 povezane

Koji stanovi su najtraženiji i koliko koštaju: Cene nekretnina i dalje rastu
Nova ekonomija pre 55 minutajoš 1 povezana