Povezane vesti
Pevač sinu i ćerki prepisao po hotel u Nemačkoj: Materijalno ih obezbedio: "Uvek sam bio fokusiran na karijeru"
Blic pre 23 sata
Poznati pevač Rade Lacković je od 1993. godine u srećnom braku, a sa svojom suprugom Mirom ima dvoje dece, ćerku i sina. Rade je svojevremeno otkrio da je deci prepisao po hotel u Nemačkoj, te ih na taj način materijalno obezbedio. „Sin je… »
„Sinu sam otvorio hotel u Augsburgu, a ćerki u Ofenbahu“: Popularni srpski pevač pametno je ulagao pare
Nova pre 24 sata
Sin poznatog pevača Rada Lacković jedan vremenski period se bavio muzikom, a publici se predstavio pod umetničkim imenom Fuago. Poznati pevač Rade Lacković je od 1993. godine u srećnom braku, a sa svojom suprugom Mirom ima dvoje dece, ćerku i sina… »
Vesti dana »

Mediji: Vučiću pozlilo i prekinuo posetu Americi, vraća se
Novi magazin pre 19 minutajoš 24 povezane

"Nadali smo se, mazili je i pričali joj, ne znam da li je čula, ali videli smo suzu u njenom oku" Angelinin otac sa knedlom u grlu o masakru u "Ribnikaru"
Kurir pre 14 minutajoš 22 povezane

Hjuston spasao drugu meč loptu i izborio majstorcu (video)
Sportski žurnal pre 7 minutajoš 14 povezanih

Prva žrtva horora u Štutgartu: Žena (46) preminula od posledica povreda! Mercedesom uleteo na trambajsku stanicu - evo šta kaže policija (video)
Kurir pre 6 satijoš 4 povezane

Tržište nekretnina u Srbiji stabilno: Kupaca ima, veći problem sa izdavanjem stanova
Biznis.rs pre 1 satjoš 1 povezana