Povezane vesti

Ana ima unosan zanat u rukama Njeni radovi vrede i više od 1.000 €, a veštačka inteligencija ne može joj prići

Ana ima unosan zanat u rukama Njeni radovi vrede i više od 1.000 €, a veštačka inteligencija ne može joj prići

Kurir pre 19 sati
Više od šest decenija ima stari zanat u rukama, a preko njega obišla je nekoliko zemalja. - Moja majka je radila slovačke suknje, od nje sam sve naučila. Moja porodica je bila poljoprivredna i kada sam završila školu krenula sam ovim da se bavim i… »
"Veštačka inteligencija ne može da me zameni", kaže Ana, koja neguje lep stari zanat: Neki radovi koštaju i preko 1.000…

"Veštačka inteligencija ne može da me zameni", kaže Ana, koja neguje lep stari zanat: Neki radovi koštaju i preko 1.000…

Blic pre 24 sata
Još kao devojka od 17 godina, Ana Čus iz Bačkog Petrovca, počela je da se bavi izradom slovačke narodne nošnje i krojenjem, a danas ima 84 godine. Više od šest decenija ima stari zanat u rukama, a preko njega obišla je nekoliko zemalja. - Moja… »
Ana je majstor starog zanata! Već 67 godina neumorno stvara, neki radovi koštaju i preko 1.000 evra

Ana je majstor starog zanata! Već 67 godina neumorno stvara, neki radovi koštaju i preko 1.000 evra

Telegraf pre 1 dan
Još kao devojka od 17 godina, Ana Čus iz Bačkog Petrovca, počela je da se bavi izradom slovačke narodne nošnje i krojenjem, a danas ima 84 godine. Više od šest decenija ima stari zanat u rukama, a preko njega obišla je nekoliko zemalja. -Moja… »

Vesti dana »