Povezane vesti
Đoković otkrio razloge čestih poseta bolnicama
Sportski žurnal 02.05.2025
Novak Đoković u intervjuu za „Poslovni putnik“ pričao o trenutnoj formi, roditeljstvu i biznis projektima van terena. Novak Đoković je otkrio da nije bio u mogućnosti da se posveti obavezama na terenu. Možda je to jedan od razloga zašto igra tako i samo… »
Đoković otkrio da je veći deo prošle godine proveo u bolnicama: Pacijenti jedu nezdravu hranu i piju pića sa mnogo hemikalija…
Danas 02.05.2025
Novak Đokov rekao je da je veći deo prošle godine proveo u bolnicama zbog svoje operacije, ali i lečenja članova svoje porodice. On je dodao i da je tom prilikom posmatrao kako se lekari ponašaju prema pacijentima i da je bio veoma razočaran, naročito… »
„Zbog operacije i nekih članova porodice sam proveo dosta vremena u bolnici“: Đoković otvorio dušu i pojasnio šta se dešava…
Nova 02.05.2025
Novak Đoković se u poslednje vreme dosta muči da pronađe pravu formu, ali je istina da za to nije razlog samo i isključivo tenis. Mnogo toga se dešava iza kulisa. Nije mogao potpuno da se posveti treninzima, a sada je objasnio i zašto. To objašnjava… »
Nole: Zbog bolesti članova porodice mnogo sam bio u bolnicama
Sport klub 02.05.2025
Novak Đoković ne deluje u ovoj godini kao onaj veliki šampion na koga smo navikli, a u intervjuu “Poslovnom putniku” iz SAD nagovestio je i moguće objašnjenje zašto je možda tako. – Zbog moje operacije prošle godine i nekih zdravstvenih problema članova… »
Vesti dana »
Studenti u akciji “Raspiši pobedu”: Veliki odziv građana, kutije pune
Vesti online pre 1 satjoš 66 povezanih
Trener Splita nezadovoljan posle katastrofe od Partizana: Ovo je neprihvatljivo...
Kurir pre 2 minutajoš 39 povezanih
Sat vremena dijaloga Moskve i Vašingtona: Uoči sastanka sa Zelenskim Tramp pozvao Putina
Večernje novosti pre 1 satjoš 24 povezane
Studenti pozvali građane da potpišu zahtev za raspisivanje vanrednih izbora
RTS pre 47 minutajoš 56 povezanih
Uživo zatvorena biračka mesta na KiM Objavljeni prvi preliminarni rezultati, Srpska lista proglasila pobedu u Gračanici (foto/video)
Kurir pre 12 minutajoš 61 povezana