Povezane vesti
Đoković otkrio razloge čestih poseta bolnicama
Sportski žurnal 02.05.2025
Novak Đoković u intervjuu za „Poslovni putnik“ pričao o trenutnoj formi, roditeljstvu i biznis projektima van terena. Novak Đoković je otkrio da nije bio u mogućnosti da se posveti obavezama na terenu. Možda je to jedan od razloga zašto igra tako i samo… »
Đoković otkrio da je veći deo prošle godine proveo u bolnicama: Pacijenti jedu nezdravu hranu i piju pića sa mnogo hemikalija…
Danas 02.05.2025
Novak Đokov rekao je da je veći deo prošle godine proveo u bolnicama zbog svoje operacije, ali i lečenja članova svoje porodice. On je dodao i da je tom prilikom posmatrao kako se lekari ponašaju prema pacijentima i da je bio veoma razočaran, naročito… »
„Zbog operacije i nekih članova porodice sam proveo dosta vremena u bolnici“: Đoković otvorio dušu i pojasnio šta se dešava…
Nova 02.05.2025
Novak Đoković se u poslednje vreme dosta muči da pronađe pravu formu, ali je istina da za to nije razlog samo i isključivo tenis. Mnogo toga se dešava iza kulisa. Nije mogao potpuno da se posveti treninzima, a sada je objasnio i zašto. To objašnjava… »
Nole: Zbog bolesti članova porodice mnogo sam bio u bolnicama
Sport klub 02.05.2025
Novak Đoković ne deluje u ovoj godini kao onaj veliki šampion na koga smo navikli, a u intervjuu “Poslovnom putniku” iz SAD nagovestio je i moguće objašnjenje zašto je možda tako. – Zbog moje operacije prošle godine i nekih zdravstvenih problema članova… »
Vesti dana »

(Video) "za njih je to parče krpe, za nas je svetinja" Ministarka Mesarović učestvovala u farbanju srpske trobojke, evo koja je njena ključna poruka
Dnevnik pre 5 minutajoš 34 povezane

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Zelenskog
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 59 povezanih

Pešić otkrio u kakvom je stanju Micić: Svi čekaju odgovor na dilemu da li će igrati na Evrobasketu
Nova pre 10 minutajoš 26 povezanih

Orlovi napuštaju Limasol sa najubedljivijom pobedom u istoriji, Kipar daleko slabiji rival
RTS pre 1 satjoš 33 povezane