Povezane vesti

Đoković otkrio razloge čestih poseta bolnicama

Đoković otkrio razloge čestih poseta bolnicama

Sportski žurnal pre 12 sati
Novak Đoković u intervjuu za „Poslovni putnik“ pričao o trenutnoj formi, roditeljstvu i biznis projektima van terena. Novak Đoković je otkrio da nije bio u mogućnosti da se posveti obavezama na terenu. Možda je to jedan od razloga zašto igra… »
Đoković otkrio da je veći deo prošle godine proveo u bolnicama: Pacijenti jedu nezdravu hranu i piju pića sa mnogo…

Đoković otkrio da je veći deo prošle godine proveo u bolnicama: Pacijenti jedu nezdravu hranu i piju pića sa mnogo…

Danas pre 19 sati
Novak Đokov rekao je da je veći deo prošle godine proveo u bolnicama zbog svoje operacije, ali i lečenja članova svoje porodice. On je dodao i da je tom prilikom posmatrao kako se lekari ponašaju prema pacijentima i da je bio veoma razočaran… »
„Zbog operacije i nekih članova porodice sam proveo dosta vremena u bolnici“: Đoković otvorio dušu i pojasnio šta se…

„Zbog operacije i nekih članova porodice sam proveo dosta vremena u bolnici“: Đoković otvorio dušu i pojasnio šta se…

Nova pre 20 sati
Novak Đoković se u poslednje vreme dosta muči da pronađe pravu formu, ali je istina da za to nije razlog samo i isključivo tenis. Mnogo toga se dešava iza kulisa. Nije mogao potpuno da se posveti treninzima, a sada je objasnio i zašto. To… »
Nole: Zbog bolesti članova porodice mnogo sam bio u bolnicama

Nole: Zbog bolesti članova porodice mnogo sam bio u bolnicama

Sport klub pre 23 sata
Novak Đoković ne deluje u ovoj godini kao onaj veliki šampion na koga smo navikli, a u intervjuu “Poslovnom putniku” iz SAD nagovestio je i moguće objašnjenje zašto je možda tako. – Zbog moje operacije prošle godine i nekih zdravstvenih… »

Vesti dana »