Povezane vesti

„17 sati sam stajala potpuno gola“: Jelena Gavrilović otvoreno o eksplicitnim scenama

„17 sati sam stajala potpuno gola“: Jelena Gavrilović otvoreno o eksplicitnim scenama

Nova pre 18 sati
Eksplicitne scene su postale gotovo uobičajen deo savremenih filmovima. I dok ih neki vide kao neizostavan deo realističkog prikaza života i emocija, drugi smatraju da su takve scene suvišne, te da ih je previše. Ipak, jedno je sigurno – glumci se… »
"17 sati sam stajala potpuno gola u skladištu": Jelena Gavrilović o snimanju eksplicitne scene u filmu

"17 sati sam stajala potpuno gola u skladištu": Jelena Gavrilović o snimanju eksplicitne scene u filmu

Mondo pre 23 sata
Glumica Jelena Gavrilović je zbog potreba snimanja skoro celi dan provela gola i umazana lažnom krvlju. Glumica Jelena Gavrilović prisetila se uloge u jednu filmu koji je zbog nasilnog sadržaja zabranjem u nekim državama, poput Španije. "Kritike za… »
"17 Sati sam stajala potpuno gola": Glumica progovorila o snimanju eksplicitnih scena, priznala kako se osećala

"17 Sati sam stajala potpuno gola": Glumica progovorila o snimanju eksplicitnih scena, priznala kako se osećala

Blic pre 24 sata
Eksplicitne scene su postale gotovo uobičajen deo savremenih filmovima. I dok ih neki vide ao neizostavan deo realističkog prikaza života i emocija, drugi smatraju da su takve scene suvišne, te da ih je previše. Ipak, jedno je sigurno - glumci se u… »

Vesti dana »