Povezane vesti

"Parče proje mi je zastalo u grlu, počeo sam da se gušim" Ovako je američki kongresmen spasao život Marku Đuriću: "u tom…

"Parče proje mi je zastalo u grlu, počeo sam da se gušim" Ovako je američki kongresmen spasao život Marku Đuriću: "u tom…

Kurir pre 22 sata
Tokom posete MSP-u gde je ekipa Kurira imala prvi put priliku da vidi kako izgleda jedan radni dana šefa srpske dimplomatije Marka Đurića, među beskonačnim sastancima sa inostranim ministrima, amabsadorima, međunarodnim predstavnicima... pitali smo… »
Srpskog ministra parče vruće proje umalo koštalo života: Amerikanac koji nadzire CIA-u skočio da ga spasi

Srpskog ministra parče vruće proje umalo koštalo života: Amerikanac koji nadzire CIA-u skočio da ga spasi

Mondo pre 22 sata
Ministar je podelio neobičnu anegdotu sa sastanka u Vašingtonu, kada mu je zalogaj proje umalo ugrozio život. Ministar spoljnih poslova Marko Đurić otvorio je dušu i podelio najzanimljivije trenutke sa brojnih sastanaka sa inostranim ministrima… »
"Počinjem da se teturam i gubim svest": Marko Đurić ispričao kako ga je spasio kongresmen SAD: "Bukvalno sam počeo da se…

"Počinjem da se teturam i gubim svest": Marko Đurić ispričao kako ga je spasio kongresmen SAD: "Bukvalno sam počeo da se…

Blic pre 23 sata
Marko Đurić, ministar spoljnih poslova Srbije, podelio je jednu anegdotu koja mu se dogodila dok je obavljao funkciju ambasadora u Sjedinjenim Američkom Državama (SAD). Radi se o jednom ručku koji je, kako kaže Đurić, mogao da ga košta života… »
"Parče proje mi zastalo u grlu, gušio sam se": Američki kongresmen zadužen za CIA spasao život Marku Đuriću

"Parče proje mi zastalo u grlu, gušio sam se": Američki kongresmen zadužen za CIA spasao život Marku Đuriću

Telegraf pre 23 sata
Marko Đurić, šef srpske diplomatije prisetio se, u ispovesti za Kurir, najupečatljivije anegdote od mnogih tokom beskonačnih sastanaka sa inostranim ministrima, amabsadorima, međunarodnim predstavnicima... Za 18 godina političke karijere, ovu… »
Ovo je američki kongresmen koji je spasio život Marku Đuriću

Ovo je američki kongresmen koji je spasio život Marku Đuriću

Telegraf pre 23 sata
Američki kongresmen Erik Svolvel spasio je život Marku Đuriću, šefu srpske diplomatije tokom nesvakidašnjeg incidenta, otkrio je sam Đurić. Kako je ispričao, pozvao je Solvela na ručak, a desilo mu se da mu je baš tokom razgovora parče proje… »

Vesti dana »