Повезане вести

Дегенек се радује дуелу против звезде: То је најлепше време за фудбал!

Дегенек се радује дуелу против звезде: То је најлепше време за фудбал!

Хот спорт 02.05.2025
Аустарлијанац је јасан! Црвена звезда у суботу од 19 часова на свом стадиону дочекује ТСЦ у практично дербију рунде двеју екипа које су играле у Европи и након зиме, а у сусрет тог меча говорио је Милош Дегенек, човек који је… »
Тсц дочекује Црвену звезду Дегенек: “Добро познајем своје бивше саиграче и знам да нас чека тежак меч против екипе која је ове…

Тсц дочекује Црвену звезду Дегенек: “Добро познајем своје бивше саиграче и знам да нас чека тежак меч против екипе која је ове…

Дневник 02.05.2025
Фудбалери ТСЦ-а у суботу дочекују Црвену звезду у оквиру 34. кола Суперлиге Србије. Шеф стручног штаба ТСЦ-а Славко Матић истакао је да његов тим очекује велики изазов против екипе која годинама уназад доминира домаћим фудбалом… »
Дегенек пред Звезду: Нема лепшег од фудбала у суботу вече

Дегенек пред Звезду: Нема лепшег од фудбала у суботу вече

Спорт клуб 02.05.2025
Пред суботњи меч 34. кола Суперлиге између ТСЦ-а и Црвене звезде у Бачкој Тополи један фудбалер је у центру пажње - Милош Дегенек. Искусни дефанзивац је почетком године појачао ТСЦ управо из Црвене звезде. Свестан је да је пред… »
Дегенек: Не бих волео да ми се понови фебруар

Дегенек: Не бих волео да ми се понови фебруар

Спортски журнал 02.05.2025
Дефанзивац ТСЦ је почетком године стигао из Звезде и имао премијеру против црвено-бели. Одбрамбени фудбалер Милош Дегенек прешао је почетком године у ТСЦ из Звезде. Рекао да је пред екипом изузетно захтевна утакмица. - Добро… »

Вести дана »