Povezane vesti
Milica Milša nikada nije otkrila ko je otac njenog deteta: „Sina sam rodila u aprilu, a krajem maja sa diplomskom predstavom…
Nova 02.05.2025
Glumica Milica Milša (56) već dugi niz godina uživa u skladnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem. Venčali su se krajem avgusta 1999. godine, a na ovaj korak odlučili su se pre nego što su se poljubili. Kada je upoznala scenaristu, Milica Milša je… »
Popularna srpska glumica (56) nikada nije otkrila ko je otac njenog sina: "Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se…
Blic 02.05.2025
Glumica Milica Milša (56) već dugi niz godina uživa u skladnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem. Venčali su se krajem avgusta 1999. godine, a na ovaj korak odlučili su se pre nego što su se poljubili. Kada je upoznala scenaristu, Milica je znala… »
Vesti dana »
Studenti u akciji “Raspiši pobedu”: Veliki odziv građana, kutije pune
Vesti online pre 1 satjoš 66 povezanih
Penjaroja: Igrali smo konstantno, očekuje nas važna utakmica protiv Valensije
RTS pre 5 minutajoš 36 povezanih
Sastanak predsednika Amerike i Ukrajine Tramp: Mislim da i Putin i Zelenski žele da postignu dogovor
Dnevnik pre 1 satjoš 24 povezane
(FOTO) Akcija "Raspiši pobedu": Studenti prikupljali potpise za raspisivanje izbora na skoro 500 štandova
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 56 povezanih
Objavljeni preliminarni rezultati izbora na Kosovu i Metohiji, Samoopredeljenje veliki pobednik
Nova pre 20 minutajoš 61 povezana