Povezane vesti
Milica Milša nikada nije otkrila ko je otac njenog deteta: „Sina sam rodila u aprilu, a krajem maja sa diplomskom predstavom…
Nova pre 22 sata
Glumica Milica Milša (56) već dugi niz godina uživa u skladnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem. Venčali su se krajem avgusta 1999. godine, a na ovaj korak odlučili su se pre nego što su se poljubili. Kada je upoznala scenaristu, Milica… »
Popularna srpska glumica (56) nikada nije otkrila ko je otac njenog sina: "Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se…
Blic pre 24 sata
Glumica Milica Milša (56) već dugi niz godina uživa u skladnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem. Venčali su se krajem avgusta 1999. godine, a na ovaj korak odlučili su se pre nego što su se poljubili. Kada je upoznala scenaristu, Milica je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Dve godine od masovnog ubistva u „Ribnikaru“: Građani, studenti i profesori u kolonama čekaju da polože cveće i zapale sveću
Nova pre 2 minutajoš 49 povezanih

Danas se obeležava Svetski dan slobode medija: Srbija na pretposlednjem mestu u Evropi na listi Reportera bez granica
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih

Golden Stejt na Pragu da ponovi istorijski raspad: Ratnici dopustili Raketama da se potpuno vrate u seriju! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 15 povezanih

„Čamio je čekajući da Trampu poljubi ruku. Uzalud. Poljubio vrata“: Zdravko Ponoš o povratku Vučića iz Amerike
Danas pre 27 minutajoš 7 povezanih