Повезане вести
Милица Милша никада није открила ко је отац њеног детета: „Сина сам родила у априлу, а крајем маја са дипломском представом…
Нова 02.05.2025
Глумица Милица Милша (56) већ дуги низ година ужива у складном браку са сценаристом Жарком Јокановићем. Венчали су се крајем августа 1999. године, а на овај корак одлучили су се пре него што су се пољубили. Када је упознала… »
Популарна српска глумица (56) никада није открила ко је отац њеног сина: "Била сам на четвртој години студија када сам се…
Блиц 02.05.2025
Глумица Милица Милша (56) већ дуги низ година ужива у складном браку са сценаристом Жарком Јокановићем. Венчали су се крајем августа 1999. године, а на овај корак одлучили су се пре него што су се пољубили. Када је упознала… »
Вести дана »
Нова смрт након операције крајника у Чачку: Министарство увело привремене мере
Време пре 1 сатјош 47 повезаних
Млекари други дан блокирају Ибарску магистралу: Протест се проширио у још један део Србије
Телеграф пре 22 минутајош 27 повезаних
Тмурни облаци јуре са запада! РХМЗ је управо објавио прогнозу за дане око Сретења: Једна појава ће доминирати
Блиц пре 1 сатјош 31 повезана
Адвокатска комора најавила тродневну обуставу рада због измене правосудних закона
Став.лифе пре 4 сатијош 14 повезаних
Новосађанин упалио камионе испред сервиса у околини града, причињена штета од око 350.000 евра
Мој Нови Сад пре 53 минутајош 23 повезане