Povezane vesti
Milica Milša nikada nije otkrila ko je otac njenog deteta: „Sina sam rodila u aprilu, a krajem maja sa diplomskom predstavom…
Nova 02.05.2025
Glumica Milica Milša (56) već dugi niz godina uživa u skladnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem. Venčali su se krajem avgusta 1999. godine, a na ovaj korak odlučili su se pre nego što su se poljubili. Kada je upoznala scenaristu, Milica Milša je… »
Popularna srpska glumica (56) nikada nije otkrila ko je otac njenog sina: "Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se…
Blic 02.05.2025
Glumica Milica Milša (56) već dugi niz godina uživa u skladnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem. Venčali su se krajem avgusta 1999. godine, a na ovaj korak odlučili su se pre nego što su se poljubili. Kada je upoznala scenaristu, Milica je znala… »
Vesti dana »
Tramp najavio blokadu Ormuskog moreuza posle neuspelih pregovora u Pakistanu: SAD neće pristati na ucenu
Euronews pre 3 satajoš 42 povezane
Stigle prve nezvanične ankete, zatvorena birališta u Mađarskoj! Srušen apsolutni rekord na izborima, drama nikad veća: Orban i Mađar poslali dramatične poruke u samom finišu
Blic pre 1 minutjoš 134 povezane
Teheran proglasio trijumf: "Pobedili smo SAD i Izrael u 40-dnevnom ratu"
B92 pre 16 minutajoš 61 povezana
Siner osvojio titulu u Monte Karlu i preuzeo prvo mesto na ATP listi
Radio 021 pre 1 satjoš 58 povezanih
(Foto/video) Srpska zajednica u Njujorku neguje korene: Vaskrs okupio našu dijasporu u Hramu Svetog Save
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 77 povezanih