Povezane vesti
"Svaki sastanak sa Trampom je važan" Vučić: Za mene je bitno koje ću teme da pokrenem i šta je to što ću moći da uradim
Kurir 02.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče, obraćajući se iz Majamija, da mu je važan svaki sastanak sa američkim predsednikom Donaldom Trampom i da nije važno da li je zvanični ili privatni, već koje teme će da pokrene i šta će moći da uradi "Ja… »
Vučić: Ja sam ga Trampa tri puta video u životu, dva puta razgovarao sa njim
Pravda 02.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da mu je važan svaki sastanak sa američkim predsednikom Donaldom Trampom i da nije važno da li je zvanični ili privatni, već koje teme će da pokrene i šta će moći da uradi. "Ja sam predsednikovog sina Donalda… »
Vesti dana »
Prvi dan leta donosi pljuskove i grmljavinu: Na snazi žuti i narandžasti meteo alarm
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih
Novi podvig Zelenortskih ostrva: Najpre istorijski prvi gol na Mundijalu, potom izboren remi protiv Urugvaja
Dnevnik pre 1 satjoš 41 povezana
Mirovni pregovori Amerike i Irana u Švajcarskoj: Ostvaren 'ohrabrujući napredak'
BBC News pre 55 minutajoš 17 povezanih
Eksplozija u najvećem postrojenju za tečni prirodni gas na svetu; Broje se povređeni; Ima i nestalih VIDEO
B92 pre 30 minutajoš 15 povezanih
Premijer Macut: Zakon roditelj-negovatelj u julu pred poslanicima, prve isplate roditeljima od oktobra
Nova pre 50 minutajoš 10 povezanih