Povezane vesti
"Borio sam se da se ne navučem": Goran iz "OK benda" progovorio o porocima, pa otkrio: "Sada taksiram"
Blic 02.05.2025
Frontmen grupe "OK bend" Goran Gluhaković poslednjih godina se ne eksponira u javnosti, te se o njegovom životu i karijeri veoma malo zna. Goran je jednom prilikom progovorio o svojim počecima, a osvrnuo se i na detalje iz privatnog života. - Aca Lukas… »
"Borio sam se da se ne navučem..." Velika ispovest Gorana iz Ok benda: Pevanje zamenio taksiranjem, a onda progovorio o Lukasu
Kurir 02.05.2025
Frontmen grupe " OK bend" Goran Gluhaković otkrio je jednom prilikom detalje o svojoj karijeri, koje niko nije znao. Naime, Goran je priznao da je počeo karijeru zajedno s kolegom Acom Lukasom, koji mu je bio uzor. - Aca Lukas mi je bio prvi putokaz kako… »
Vesti dana »

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u 34 evropske države i lokalni izveštaji o saobraćaju u Pirotu, Zrenjaninu i Subotici
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 30 povezanih

Cene stanova u Srbiji skočile po svim parametrima, starogradnja skuplja 5 odsto, najsnažniji udar beleži Beograd
Blic pre 25 minutajoš 24 povezane

Rhmz hitno poslao upozorenje: Slede vremenske nepogode, ovoga se pazite, upaljen narandžasti meteo-alarm
Telegraf pre 1 satjoš 45 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih