Povezane vesti

Stevandić: Pokušavaju da me zastraše da ne bih branio srpske interese

Stevandić: Pokušavaju da me zastraše da ne bih branio srpske interese

Euronews pre 21 sat
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da otkako je na nekoj od funkcija u Republici Srpskoj u Sarajevu pokušavaju da ga diskredituju ili zastraše kako ne bi branio srpske interese. Stevandić je to izjavio za… »
Stevandić o pisanju medija u federaciji: Pokušavaju da me zastraše da ne bih branio srpske interes

Stevandić o pisanju medija u federaciji: Pokušavaju da me zastraše da ne bih branio srpske interes

Večernje novosti pre 20 sati
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da od kako je na nekoj od funkcija u Republici Srpskoj u Sarajevu pokušavaju da ga diskredituju ili zastraše da ne bi branio srpske interese. Foto D. Gavrić Stevandić je… »
Tužilaštvo BiH istražuje predsednika Narodne skupštine Republike Srpske u vezi sa ratnim zločinima

Tužilaštvo BiH istražuje predsednika Narodne skupštine Republike Srpske u vezi sa ratnim zločinima

Novi magazin pre 23 sata
Posebno odeljenje za ratne zločine Tužilaštva Bosne i Hercegovine (BiH) radi na predmetu koji se odnosi na događaje u Kotor Varošu iz 1992. godine, u kojem se istražuje više osoba, među kojima je i predsednik Narodne skupštine Republike Srpske… »

N1 Info pre 24 sata
Posebno odeljenje za ratne zločine Tužilaštva Bosne i Hercegovine (BiH) radi na predmetu koji se odnosi na događaje u Kotor Varošu iz 1992. godine, u kojem se istražuje više osoba, među kojima je i predsednik Narodne skupštine Republike Srpske… »

Vesti dana »