Povezane vesti

Trodnevna žalost u Topoli: Sahranjena četvorica nastradalih u tragičnom događaju

Trodnevna žalost u Topoli: Sahranjena četvorica nastradalih u tragičnom događaju

Serbian News Media pre 17 sati
Topola je proglasila trodnevnu žalost povodom tragičnog događaja koji se dogodio u sredu na porodičnoj farmi u blizini ovog grada. Četvorica nastradalih su danas sahranjena. Skupština opštine Topola donela je odluku o trodnevnoj žalosti zbog… »
Topola danas sahranjuje žrtve nezapamćene tragedije, proglašena tri dana žalosti

Topola danas sahranjuje žrtve nezapamćene tragedije, proglašena tri dana žalosti

Glas Zapadne Srbije pre 24 sata
Danas su sahrane Bogdanu, Nikoli, Filipu Jokiću i njihovom rođaku i komšiji Vladimiru Izljamoviću. Stanovnici ove varošice na Oplencu su i dalje u šoku i neverici zbog tragičnog gubitka svojih sugrađana koji su svi važili za dobre, vredne i… »
"Kad sam video umrlice, sve mi se steglo u grudima": Ovo je danas najtužnija slika u Srbiji

"Kad sam video umrlice, sve mi se steglo u grudima": Ovo je danas najtužnija slika u Srbiji

Telegraf pre 24 sata
Stanovnici Topole su i dalje u šoku i neverici zbog tragičnog gubitka svojih sugrađana Nikole, Bogdana, Filipa i Vladimira koji su svi važili za dobre, vredne i poštene ljude. - Iako svi znamo šta se desilo, jutros kad smo videli umrlice Jokića na… »
Najmlađa žrtva imala svega 20 godina: Danas počela trodnevna žalost zbog tragedije u Topoli

Najmlađa žrtva imala svega 20 godina: Danas počela trodnevna žalost zbog tragedije u Topoli

Telegraf pre 24 sata
Topola tuguje za četvoricom svojih sugrađana koji su tragično nastradali u sredu, 30. aprila, usled trovanja amonijakom prilikom čišćenja septičke jame na gazdinstvu porodice Jokić u selu Ljubosele. Sahrana nastradalih – tri člana porodice… »
Topola u suzama: Danas sahrana tri generacije porodice Jokić i komšije stradalih u Ljuboselu

Topola u suzama: Danas sahrana tri generacije porodice Jokić i komšije stradalih u Ljuboselu

U centar pre 1 dan
U selu Ljuboselo kod Topole danas će biti sahranjeni Bogdan J. (71), njegov sin Nikola J. (47), unuk Filip J. (20) i komšija Vladimir I. (49), koji su tragično izgubili živote u nesreći koja se dogodila 30. aprila, kada su se ugušili amonijakom u… »
Završena obdukcija nastradalih u Topoli, trodnevna žalost u opštini

Završena obdukcija nastradalih u Topoli, trodnevna žalost u opštini

iKragujevac pre 1 dan
Obdukcija četiri osobe koje su tragično nastradale na porodičnoj farmi u selu Ljubiselo, u opštini Topola, je završena. Kako je potvrđeno, konačni rezultati koji će precizno utvrditi uzrok smrti očekuju se u narednim danima. Telo nesrećno… »

Vesti dana »