Povezane vesti

Klajvert: Trebalo bi da me upišu u Ginisovu knjigu rekorda

Klajvert: Trebalo bi da me upišu u Ginisovu knjigu rekorda

Sportski žurnal pre 24 sata
Postigao najmanje po jedan gol u šest najjačih evropskih liga. Fudbaler Bornmuta Džastin Klajvert rekao je da bi trebalo da bude upisan u Ginisovu knjigu rekorda pošto je postigao najmanje po jedan gol u šest najjačih evropskih liga. Holandski… »
Klajvert: "Trebalo bi da budem u Ginisovoj knjizi rekorda"

Klajvert: "Trebalo bi da budem u Ginisovoj knjizi rekorda"

Sportske.net pre 23 sata
Fudbaler Bornmuta Džastin Klajvert rekao je da bi trebalo da bude upisan u Ginisovu knjigu rekorda pošto je postigao najmanje po jedan gol u šest najjačih evropskih liga. Holandski fudbaler, sin legendarnog Patrika Klajverta, koji će u ponedeljak… »
Sin slavnog fudbalera izašao iz senke oca, uspeo nešto što niko pre nije: „Trebalo bi da budem u Ginisovoj knjizi…

Sin slavnog fudbalera izašao iz senke oca, uspeo nešto što niko pre nije: „Trebalo bi da budem u Ginisovoj knjizi…

Nova pre 23 sata
Džastin Klajvert, fudbaler Bornmuta, ističe da bi trebalo da bude upisan u Ginisovu knjigu rekorda, pošto je došao do zaista neobičnog uspeha. Naime, Klajvert je postigao najmanje po jedan gol u šest najjačih evropskih liga (ako Holandiju ubrajamo… »
Klajvert: Upišite moje ime u Ginisovu knjigu rekorda

Klajvert: Upišite moje ime u Ginisovu knjigu rekorda

Sport klub pre 1 dan
Napadač Bornmuta Džastin Klajvert rekao je da bi trebalo da bude upisan u Ginisovu knjigu rekorda s obzirom na to da je postigao najmanje po jedan gol u šest najjačih evropskih liga. Holandski fudbaler, koji će u ponedeljak napuniti 26 godina, igrao… »

Vesti dana »