Povezane vesti

Sin slavnog fudbalera izašao iz senke oca, uspeo nešto što niko pre nije: „Trebalo bi da budem u Ginisovoj knjizi rekorda“…

Sin slavnog fudbalera izašao iz senke oca, uspeo nešto što niko pre nije: „Trebalo bi da budem u Ginisovoj knjizi rekorda“…

Nova 02.05.2025
Džastin Klajvert, fudbaler Bornmuta, ističe da bi trebalo da bude upisan u Ginisovu knjigu rekorda, pošto je došao do zaista neobičnog uspeha. Naime, Klajvert je postigao najmanje po jedan gol u šest najjačih evropskih liga (ako Holandiju ubrajamo u to)… »
Klajvert: "Trebalo bi da budem u Ginisovoj knjizi rekorda"

Klajvert: "Trebalo bi da budem u Ginisovoj knjizi rekorda"

Sportske.net 02.05.2025
Fudbaler Bornmuta Džastin Klajvert rekao je da bi trebalo da bude upisan u Ginisovu knjigu rekorda pošto je postigao najmanje po jedan gol u šest najjačih evropskih liga. Holandski fudbaler, sin legendarnog Patrika Klajverta, koji će u ponedeljak… »
Klajvert: Trebalo bi da me upišu u Ginisovu knjigu rekorda

Klajvert: Trebalo bi da me upišu u Ginisovu knjigu rekorda

Sportski žurnal 02.05.2025
Postigao najmanje po jedan gol u šest najjačih evropskih liga. Fudbaler Bornmuta Džastin Klajvert rekao je da bi trebalo da bude upisan u Ginisovu knjigu rekorda pošto je postigao najmanje po jedan gol u šest najjačih evropskih liga. Holandski fudbaler… »
Klajvert: Upišite moje ime u Ginisovu knjigu rekorda

Klajvert: Upišite moje ime u Ginisovu knjigu rekorda

Sport klub 02.05.2025
Napadač Bornmuta Džastin Klajvert rekao je da bi trebalo da bude upisan u Ginisovu knjigu rekorda s obzirom na to da je postigao najmanje po jedan gol u šest najjačih evropskih liga. Holandski fudbaler, koji će u ponedeljak napuniti 26 godina, igrao je… »

Vesti dana »