Povezane vesti
Meloni: Italija ostaje verna SAD, ali bez podređenosti
Vesti online 02.05.2025
Italija ostaje verna Sjedinjenim Američkim Državama, ali bez podređenosti, izjavila je premijerka Đorđa Meloni u intervjuu za agenciju ADNKronos. – Mi smo odlučni da afirmišemo naše interese, u okviru tradicionalnog prijateljstva sa SAD, sa lojalnošću… »
NIN 02.05.2025
Italija ostaje verna Sjedinjenim Američkim Državama, ali bez podređenosti, izjavila je premijerka Đorđa Meloni u intervjuu za agenciju ADNKronos. "Mi smo odlučni da afirmišemo naše interese, u okviru tradicionalnog prijateljstva sa SAD, sa lojalnošću… »
Euronews 02.05.2025
Italija ostaje verna Sjedinjenim Američkim Državama, ali bez podređenosti, izjavila je premijerka Đorđa Meloni u intervjuu za agenciju ADNKronos. "Mi smo odlučni da afirmišemo naše interese, u okviru tradicionalnog prijateljstva sa SAD, sa lojalnošću… »
Vesti dana »
Tužiteljka: Požar u skijalištu Kran-Montana u Švajcarskoj nije namerno izazvan
Radio 021 pre 5 minutajoš 43 povezane
Od danas veće plate u javnom sektoru i minimalac, novi uslovi za odlazak žena u penziju
Jugmedia pre 1 satjoš 34 povezane
Studenti i građani u Nišu obeležili 14 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu
Jugmedia pre 1 satjoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO Raste broj žrtava tragedije u Švajcarskoj: Više od 40 osoba poginulo, najmanje 115 povređenih, ima i nestalih
Nova pre 40 minutajoš 87 povezanih
Rusija optužuje Ukrajinu za napad u novogodišnjoj noći u kojem su poginule 24 osobe
Nedeljnik pre 5 satijoš 33 povezane