Povezane vesti
Meloni: Italija ostaje verna SAD, ali bez podređenosti
Vesti online 02.05.2025
Italija ostaje verna Sjedinjenim Američkim Državama, ali bez podređenosti, izjavila je premijerka Đorđa Meloni u intervjuu za agenciju ADNKronos. – Mi smo odlučni da afirmišemo naše interese, u okviru tradicionalnog prijateljstva sa SAD, sa lojalnošću… »
NIN 02.05.2025
Italija ostaje verna Sjedinjenim Američkim Državama, ali bez podređenosti, izjavila je premijerka Đorđa Meloni u intervjuu za agenciju ADNKronos. "Mi smo odlučni da afirmišemo naše interese, u okviru tradicionalnog prijateljstva sa SAD, sa lojalnošću… »
Euronews 02.05.2025
Italija ostaje verna Sjedinjenim Američkim Državama, ali bez podređenosti, izjavila je premijerka Đorđa Meloni u intervjuu za agenciju ADNKronos. "Mi smo odlučni da afirmišemo naše interese, u okviru tradicionalnog prijateljstva sa SAD, sa lojalnošću… »
Vesti dana »
MUP: Turski državljanin uhapšen zbog sumnje da je ubio rusku državljanku u Borči
Pravo u centar pre 26 minutajoš 45 povezanih
Đurović o situaciji u Seuti: Teško poverovati da je spontano, ali ukazuje na humanitarni problem
Beta pre 6 minutajoš 77 povezanih
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 10 povezanih
Koliko zarađuju Crnogorci? Prosečna plata jedva prelazi 1000 evra, realne zarade pale
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane