Povezane vesti
Meloni: Italija ostaje verna SAD, ali bez podređenosti
Vesti online pre 24 sata
Italija ostaje verna Sjedinjenim Američkim Državama, ali bez podređenosti, izjavila je premijerka Đorđa Meloni u intervjuu za agenciju ADNKronos. – Mi smo odlučni da afirmišemo naše interese, u okviru tradicionalnog prijateljstva sa SAD, sa… »
Euronews pre 24 sata
Italija ostaje verna Sjedinjenim Američkim Državama, ali bez podređenosti, izjavila je premijerka Đorđa Meloni u intervjuu za agenciju ADNKronos. "Mi smo odlučni da afirmišemo naše interese, u okviru tradicionalnog prijateljstva sa SAD, sa… »
NIN pre 24 sata
Italija ostaje verna Sjedinjenim Američkim Državama, ali bez podređenosti, izjavila je premijerka Đorđa Meloni u intervjuu za agenciju ADNKronos. "Mi smo odlučni da afirmišemo naše interese, u okviru tradicionalnog prijateljstva sa SAD, sa… »
Vesti dana »

Potresne scene na tašmajdanu, gde je posađeno 10 japanskih trešanja kao simbol nastradalih mališana: Građani oslikavaju ptice za radioničarskim stolom
Kurir pre 9 minutajoš 86 povezanih

Novinari u Srbiji dočekuju Svetski dan slobode medija uz smanjenje medijskih sloboda i više napada
Beta pre 4 satijoš 17 povezanih

Bolesno, neljudski! Prizivaju smrt Vučiću: Hrvati objavljuju jezive komentare na svojim portalima
Kurir pre 3 minutajoš 37 povezanih

Zelenski: Ukrajina ne garantuje bezbednost stranim liderima na paradi u Moskvi
Novi magazin pre 40 minutajoš 34 povezane

Košarkaška evroliga uzvraća udarac janakopulosu! Pišu kaznu za vlasnika Panatinakosa!
Dnevnik pre 57 minutajoš 17 povezanih