Povezane vesti
Dobrašinović: "Želimo da se revanširamo"
B92 pre 30 dana
Trener Radničkog iz Niša Siniša Dobrašinović rekao je da njegov tim očekuje težak meč protiv Tekstilca, ali i da se nada da će uspeti da se revanširaju za poraz u poslednjem međusobnom susretu. Fudbaleri Radničkog iz Niša dočekaće u subotu… »
Radnički se bori za opstanak, Dobrašinović: "Pun sam optimizma!"
Sportske.net pre 29 dana
Trener fudbalera Radničkog iz Niša Siniša Dobrašinović rekao je danas da njegov tim očekuje težak meč protiv Tekstilca, ali i da se nada da će uspeti da se revanširaju za poraz u poslednjem međusobnom susretu. "Još jedna teška utakmica je… »
"Spremni smo i orni": Trener Radničkog iz Niša pun optimizma dočekuje utakmicu sa Tekstilcem!
Večernje novosti pre 29 dana
FUDBALSKI klub Radnički dočekaće u četvrtom kolu plej-aut faze Superlige Srbije ekipu Tekstilca. FOTO: FK Radnički Pobeda protiv Železničara, u prethodnom kolu, dala je vetar u leđa ekipi koju predvodi Siniša Dobrašinović, a Nišlije sada žele… »
Blagojević bez dvojice pred duel sa Novim Pazarom (video)
Sportski žurnal pre 29 dana
Crno-beli gostuju u nedelju. Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević rekao je danas da očekuje lep fudbalski ambijent u Novom Pazaru, kao i da njegov tim ima izazov da pokaže karakter u trenutku kada nema rezultatskog imperativa. - Prošlom… »
"Imamo jedan izazov": Srđan Blagojević se oglasio pred utakmicu Novi Pazar - Partizan
Večernje novosti pre 29 dana
TRENER fudbalera Partizana Srđan Blagojević izjavio je danas da njegova ekipa želi da odigra dobru utakmicu protiv Novog Pazara u četvrtom kolu plej-ofa Superlige Srbije. FOTO: M. Vukadinović Crno-beli će u nedelju od 17 časova gostovati Novom… »
Blagojević: "Motiv protiv Partizana se podrazumeva"
Sportske.net pre 29 dana
Partizan svoj naredni meč u Super ligi Srbije igra u nedelju. Protivnik je Novi Pazar i to u gradu na Jošanici, počinje od 17 časova i očekuje se vrela atmosfera jer su retke bile situacije kada je Partizan igrao kao gost u Pazaru pred publikom… »
Partizan mora da ispoštuje dres koji nosi: Blagojević jasan pred gostovanje Novom Pazaru! (video)
Hot sport pre 30 dana
Uvek težak izazov! Fudbaleri Partizana obezbedili su drugo mesto u Superligi Srbije, pa tako rasterećeni u nedelju od 17.00 časova gostuju Novom Pazaru u utakmici 34. kola Superlige Srbije. U susret tom meču reč je imao trener crno-belih, Srđan… »
Blagojević: Rekao sam igračima da budu mirni u Novom Pazaru
Sport klub pre 29 dana
Trener fudbalera Partizana uoči utakmice sa Novim Pazarom pozvao je na oprez svoje igrače, jer iako su obezbedili matematički drugo mesto na tabeli, ne smeju sebi da dozvole ležeran stav. „Mi smo posle pobede nad Radničkim obezbedili i matematički… »
Blagojević oprezan pred duel sa novim pazarom: "Partizan samo dva puta igrao pred gledaocima u Pazaru"
Dnevnik pre 29 dana
Fudbaleri Partizana u 34. kolu Superlige Srbije gostuju ekipi Novog Pazara u nedelju od 17 časova. Pred ovu utakmicu pred na konferenciji za medije trener crno-belih Srđan Blagojević izneo je svoja očekivanja. "Ja ću da poželim dobar dan mladencima… »
Blagojević oprezan: "Partizan samo dva puta igrao pred gledaocima u Pazaru"
B92 pre 30 dana
Fudbaleri Partizana u 34. kolu Superlige Srbije gostuju ekipi Novog Pazara. Pred ovu utakmicu pred na konferenciji za medije trener crno-belih Srđan Blagojević izneo je svoja očekivanja. "Ja ću da poželim dobar dan mladencima i puno sreće u… »
Vesti dana »

Najvažnija stvar koja je mogla da im se desi! Feđa Dudić u Sarajevu potpisao ugovor!
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih

Dve osobe poginule u neredima nakon pobede Paris Sen Žermena u finalu Lige šampiona
Nedeljnik pre 35 minutajoš 34 povezane

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih