Povezane vesti
Na estradi se pojavila kao tinejdžerka, sad isplivale stare fotke: Marija Šerifović je nedavno "zaprosila"
Mondo 02.05.2025
Jovana Pajić je 2008. godine je sa Bojanom Tomovićem snimila duet "Jugić" koji se peva i dan danas. Jovana Pajić nakon nekoliko godina muzičke pauze vratila se sa pesmom "Ludilo moje" i oduševila domaću javnost. Rođena je 13. januara 1989. godine u… »
Jednim hitom pokorila estradu, evo kako je izgledala na početku karijere: U Zvezdama Granda se pojavila se kao tinejdžerka, a…
Kurir 02.05.2025
Jovana Pajić nakon nekoliko godina muzičke pauze vratila se sa pesmom "Ludilo moje" i oduševila domaću javnost. Rođena je 13. januara 1989. godine u Beogradu. Završila je Tehničku školu, a studirala je Psihologiju na Fakultetu za medije i komunikacije u… »
Vesti dana »

Eksplodirale Cene stanova u Srbiji: Za 5 godina vrednost porasla i do 54 odsto! Cene kvadrata i dalje skaču
Kurir pre 7 minutajoš 22 povezane

Oglasio se glavni tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić o optužbama predsednika Vučića
Moj Novi Sad pre 42 minutajoš 9 povezanih

Konstituisan novi saziv Skupštine Opštine Kosjerić, Žarko Đokić ponovo predsednik opštine
RTS pre 2 satajoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 7 satijoš 25 povezanih