Повезане вести

"Желим помирење, не знам колико је мом оцу остало": Нови вапај принца Харија упућен краљевској породици

"Желим помирење, не знам колико је мом оцу остало": Нови вапај принца Харија упућен краљевској породици

Мондо 02.05.2025
Војвода од Сасекса изгубио је жалбу пред Апелационим судом у вези са својим личним мерама безбедности док борави у Уједињеном Краљевству, те проговорио о односу са оцем. Принц Хари је данас за ББЦ изјавио да је "сломљен" због… »
"Разорен сам, желим помирење с породицом": Принц Хари након губитка правног спора: Отац тренутно не прича са мном

"Разорен сам, желим помирење с породицом": Принц Хари након губитка правног спора: Отац тренутно не прича са мном

Блиц 02.05.2025
Принц Хари каже да жели "помирење" са остатком краљевске породице, у емотивном интервјуу, у којем је рекао да је "разорен" због губитка правног спора око његове безбедности у Великој Британији. У интервјуу за ББЦ, рекао је да… »
Принц Хари признао: "Тата не жели да разговара са мном, али се надам да ћемо се помирити"

Принц Хари признао: "Тата не жели да разговара са мном, али се надам да ћемо се помирити"

Телеграф 02.05.2025
Британски принц Хари је изгубио жалбу пред Апелационим судом у вези са безбедносним мерама током боравка у Великој Британији, а сада је јавно говорио и изјавио да жели "помирење" са остатком краљевске породице. Војвода од… »
Принц Хари: 'Желим помирење са породицом, отац тренутно не прича са мном'

НИН 02.05.2025
Принц Хари каже да жели "помирење" са остатком краљевске породице, у емотивном интервјуу, у којем је рекао да је "разорен" због губитка правног спора око његове безбедности у Великој Британији. У интервјуу за ББЦ, рекао је да… »

Радио 021 02.05.2025
У интервјуу за ББЦ, принц Хари је говорио о жалби која му је одбијена, а тицала се смањења обезбеђења за њега и његову породицу док су у Великој Британији. ББЦ Принц Хари који има титулу војвода од Сасекса Принц Хари каже да… »
Принц Хари: ‘Желим помирење са породицом, отац тренутно не прича са мном’

Принц Хари: ‘Желим помирење са породицом, отац тренутно не прича са мном’

Јужне вести 02.05.2025
ББЦ Принц Хари који има титулу војвода од Сасекса Принц Хари каже да жели „помирење“ са остатком краљевске породице, у емотивном интервјуу, у којем је рекао да је „разорен“ због губитка правног спора око његове безбедности у… »

BBC News 02.05.2025
У интервјуу за ББЦ, принц Хари је говорио о жалби која му је одбијена, а тицала се смањења обезбеђења за њега и његову породицу док су у Великој Британији. Принц Хари каже да жели „помирење" са остатком краљевске породице… »

Вести дана »