Повезане вести
"Био сам популаран, а ни динара у џепу": Популарни певач отворио душу о агонији, јео остатке сендвича од других
Мондо 02.05.2025
Многи певачи данас живе у изобиљу, али су у неком периоду живота живели у немаштини. Један од њих који је прошао тежак период је и Бојан Маровић. Певач Бојан Маровић једном приликом присетио се тешких тренутака са почетка… »
"Јео остатке сендвича од других људи" Певач на почетку каријере једва крпио крај с крајем: Кажу ми сутра ћемо ти дати новац…
Курир 02.05.2025
Певач Бојан Маровић присетио се тешких тренутака са почетка каријере након што се преселио у Београд, када није имао довољно новца за живот. Он је заплакао када је победио на фестивалу "Сунчане скале" јер отац није био ту да га… »
"Загревао сам бајати хлеб, јео остатке сендвича од других људи": Певач отворио душу о агонији коју је живео: "Био сам…
Блиц 02.05.2025
Многи певачи данас живе у изобиљу, али су у неком периоду живота живели у немаштини. Певач Бојан Маровић једном приликом присетио се тешких тренутака са почетка каријере након што се преселио у Београд. Маровић је открио да је… »
Вести дана »

Ветровито, облачно и свежије време, престанак падавина очекује се већ пре подне
РТВ пре 1 сатјош 14 повезаних

Руски напад на Кировоградску област: Струја прекинута, железница поремећене
РТВ пре 6 минутајош 6 повезаних

Председник: Сваки њихов скуп је био комеморативни па се претворио у насилнички
РТВ пре 1 сатјош 2 повезане

Жртва израелског напада пејџерима у Либану: 'Моје очи су нестале'
BBC News пре 26 минутајош 4 повезане