Povezane vesti
"Bio sam popularan, a ni dinara u džepu": Popularni pevač otvorio dušu o agoniji, jeo ostatke sendviča od drugih
Mondo pre 31 dana
Mnogi pevači danas žive u izobilju, ali su u nekom periodu života živeli u nemaštini. Jedan od njih koji je prošao težak period je i Bojan Marović. Pevač Bojan Marović jednom prilikom prisetio se teških trenutaka sa početka karijere nakon što… »
"Jeo ostatke sendviča od drugih ljudi" Pevač na početku karijere jedva krpio kraj s krajem: Kažu mi sutra ćemo ti dati…
Kurir pre 31 dana
Pevač Bojan Marović prisetio se teških trenutaka sa početka karijere nakon što se preselio u Beograd, kada nije imao dovoljno novca za život. On je zaplakao kada je pobedio na festivalu "Sunčane skale" jer otac nije bio tu da ga čuje, a onda… »
"Zagrevao sam bajati hleb, jeo ostatke sendviča od drugih ljudi": Pevač otvorio dušu o agoniji koju je živeo: "Bio sam…
Blic 02.05.2025
Mnogi pevači danas žive u izobilju, ali su u nekom periodu života živeli u nemaštini. Pevač Bojan Marović jednom prilikom prisetio se teških trenutaka sa početka karijere nakon što se preselio u Beograd. Marović je otkrio da je zaplakao kada je… »
Vesti dana »

Spisak raskrsnica u Novom Sadu koje će biti blokirane: Promenjene pojedine lokacije
Nova pre 3 satajoš 9 povezanih

Protest ispred Palate pravde u Novom Sadu, mladić priznao krivicu za incident u Futogu
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih