Povezane vesti
Veliki studentski protest 9. maja u Loznici: Studenti pozvali na „Marš na Drinu“
Pravda 02.05.2025
Veliki studentski protest pod nazivom "Marš na Drinu", biće organizovan u Loznici 9. maja. U ovom gradu na zapadu Srbije u toku su pripreme za ovaj skup, a sada su se svojim saopštenjem oglasili i loznički studenti koji su pozvali sve građane da im se… »
Loznički studenti u blokadi najavili za 9. maj protest pod sloganom - Sloboda dolazi kao bujica
Novi magazin 02.05.2025
Protest "Marš na Drinu" najavljen je za 9. maj, u Loznici a Loznički studenti u blokadi su danas pozvali građane da im se pridruže. Slogan protesta je "Sloboda dolazi kao bujica", a održava se na Dan pobede nad fašizmom, preneli su lokalni mediji. "Ovim… »
Veliki studentski protest 9. maja u Loznici: Studenti pozvali na „Marš na Drinu“
Nova 02.05.2025
Veliki studentski protest pod nazivom "Marš na Drinu", biće organizovan u Loznici 9. maja. U ovom gradu na zapadu Srbije u toku su pripreme za ovaj skup, a sada su se svojim saopštenjem oglasili i loznički studenti koji su pozvali sve građane da im se… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 20 minutajoš 22 povezane
U subotu umereno oblačno, tokom dana razvedravanje: temperatura do 24 stepena
Newsmax Balkans pre 15 minutajoš 11 povezanih
Mediji: Tramp odbio iranski predlog o prekidu vatre, planira bombardovanje
Sputnik pre 10 minutajoš 10 povezanih
Ruski udar na Zaporožje, ima mrtvih; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTS pre 25 minutajoš 1 povezana