Повезане вести
Министарка Месаровић након састанка са предузетницама: Провела сам дивно послеподне са сјајним дамама, јаким женама! Увек ћу…
Дневник 02.05.2025
Потпредседница Владе и министарка привреде Адријана Месаровић састала се данас успешним предузетницама које су кориснице различитих програма министарства. -Провела сам дивно послеподне са сјајним дамама, јаким женама, успешним… »
Министарка Месаровић након састанка са предузетницама: Провела сам дивно послеподне са сјајним дамама
Телеграф 02.05.2025
Потпредседница Владе и министарка привреде Адријана Месаровић састала се данас успешним предузетницама које су кориснице различитих програма министарства. - Провела сам дивно послеподне са сјајним дамама, јаким женама, успешним… »
"Предузетнице су стуб наших породица и наше економије"
Телеграф 02.05.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић састала се данас у Београду са предузетницама које су прошле године добиле бесповратна средства из програма финансијске подршке ресорног министарства и истакла… »
Вести дана »
Покрет слободних грађана и Зелено-леви фронт склопили стратешко партнерство на церемонији потписивања Меморандума
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Обрадовић: „Моји играчи су хероји, уз најбољу публику чуда су могућа“
Данас пре 18 минутајош 2 повезане
"Увек уз свој народ": Огласио се Вучић: Вечерас у Паризу, ускоро у Неготину, Мионици, Сечњу, Новом Саду (видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана