Повезане вести
"Нико ми не би дао да усвојим дете, а био бих диван отац" Др Игги о породици и трагедијама: "Ако не будем имао мушког…
Блиц 03.05.2025
Певач Игор Тодоровић, познатији као Др Игги, деведесетих је био једна од највећих звезда на Балкану. Иако је остварио завидан успех, признаје да пати јер се још није остварио као отац. - Наравно да ми породица фали. Нема дана да… »
"Мој живот нема смисла": Потресна исповест Др Игија (54), деведесетих зарађивао милионе, а све би дао за дете
Мондо 03.05.2025
Музичар Игор Тодоровић - Др Иги, обележио је музичку сцену деведесетих година, а након дуже медијске паузе појавио се протекле суботе на концерту "Мега спектакл данце '90". Игор Тодоровић живи сам на Бановом брду. Да има… »
"Живим живот без смисла" Болна исповест Др Игија: Нико ми не би дао да усвојим дете, а био бих диван отац! А једно га највише…
Курир 03.05.2025
Музичар Игор Тодоровић - Др Иги, обележио је музичку сцену деведесетих година, а након дуже медијске паузе појавио се протекле суботе на концерту "Мега спектакл данце '90". Музика је и даље његова велика љубав, кроз коју је… »
Вести дана »
Тачка на рекорд Звезде: Ево колико утакмица и дана је грађен
Спорт клуб пре 14 минутајош 110 повезаних
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
РТВ пре 39 минутајош 30 повезаних
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 3 сатајош 34 повезане
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 2 сатајош 51 повезана
Партизан везао другу победу без Жељка Обрадовиц́а – Бонга разбио Румуне
Спутник пре 39 минутајош 37 повезаних