Povezane vesti
"Niko mi ne bi dao da usvojim dete, a bio bih divan otac" Dr Iggy o porodici i tragedijama: "Ako ne budem imao muškog…
Blic 03.05.2025
Pevač Igor Todorović, poznatiji kao Dr Iggy, devedesetih je bio jedna od najvećih zvezda na Balkanu. Iako je ostvario zavidan uspeh, priznaje da pati jer se još nije ostvario kao otac. - Naravno da mi porodica fali. Nema dana da ne pomislim na roditelje… »
"Moj život nema smisla": Potresna ispovest Dr Igija (54), devedesetih zarađivao milione, a sve bi dao za dete
Mondo 03.05.2025
Muzičar Igor Todorović - Dr Igi, obeležio je muzičku scenu devedesetih godina, a nakon duže medijske pauze pojavio se protekle subote na koncertu "Mega spektakl dance '90". Igor Todorović živi sam na Banovom brdu. Da ima mogućnost, usvojio bi dete, pa se… »
"Živim život bez smisla" Bolna ispovest Dr Igija: Niko mi ne bi dao da usvojim dete, a bio bih divan otac! A jedno ga najviše…
Kurir 03.05.2025
Muzičar Igor Todorović - Dr Igi, obeležio je muzičku scenu devedesetih godina, a nakon duže medijske pauze pojavio se protekle subote na koncertu "Mega spektakl dance '90". Muzika je i dalje njegova velika ljubav, kroz koju je čak opisao i neke svoje… »
Vesti dana »

Uživo stiže pakao od vremena! Rhmz objavio upozorenje, uključio meteoalarme za celu Srbiju - ko ne mora neka ne izlazi
Alo pre 35 minutajoš 22 povezane

BLISKOISTOČNI SUKOB Izraelski bezbednosni kabinet odobrio plan za preuzimanje kontrole nad gradom Gazom
RTV pre 5 minutajoš 20 povezanih

Uhapšen Ranko osumnjičen za dvostruko ubistvo: Presudio bračnom paru dok su bili u gostima, zamalo usmrtio i Milutina
Kurir pre 5 minutajoš 9 povezanih