Povezane vesti
"Niko mi ne bi dao da usvojim dete, a bio bih divan otac" Dr Iggy o porodici i tragedijama: "Ako ne budem imao muškog…
Blic pre 31 dana
Pevač Igor Todorović, poznatiji kao Dr Iggy, devedesetih je bio jedna od najvećih zvezda na Balkanu. Iako je ostvario zavidan uspeh, priznaje da pati jer se još nije ostvario kao otac. - Naravno da mi porodica fali. Nema dana da ne pomislim na… »
"Moj život nema smisla": Potresna ispovest Dr Igija (54), devedesetih zarađivao milione, a sve bi dao za dete
Mondo pre 31 dana
Muzičar Igor Todorović - Dr Igi, obeležio je muzičku scenu devedesetih godina, a nakon duže medijske pauze pojavio se protekle subote na koncertu "Mega spektakl dance '90". Igor Todorović živi sam na Banovom brdu. Da ima mogućnost, usvojio bi… »
"Živim život bez smisla" Bolna ispovest Dr Igija: Niko mi ne bi dao da usvojim dete, a bio bih divan otac! A jedno ga…
Kurir pre 31 dana
Muzičar Igor Todorović - Dr Igi, obeležio je muzičku scenu devedesetih godina, a nakon duže medijske pauze pojavio se protekle subote na koncertu "Mega spektakl dance '90". Muzika je i dalje njegova velika ljubav, kroz koju je čak opisao i neke… »
Vesti dana »

"Obojena revolucija je u ćorsokaku" Vučić: Došli su i traže nešto nepismeno, bez potpisanog zahteva, ali duvajući u vuvuzele, misleći da je Srbija banana država
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih

Na Medicinskom fakultetu u Beogradu bez onlajn nastave, studenti ovacijama pozdravili profesore (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 17 povezanih