Povezane vesti
Zemljotres jačine 6 stepeni pogodio je indonezijsko ostrvo Sulavesi
N1 Info pre 30 dana
Snažan zemljotres magnitude 6,0 stepeni Rihterove skale pogodio je u subotu ostrvo Sulavesi u Indoneziji, saopštio je Američki geološki zavod. Zemljotres se dogodio u 19.51 sati po lokalnom vremenu (12.51 GMT), otprilike 165 kilometara od grada… »
Šta se ovo dešava? Ponovo jak zemljotres u Drejkovom prolazu
Telegraf pre 30 dana
Zemljotres magnitude 5 stepeni Rihtera zabeležen je u subotu, 3. maja 2025 u 12:06 časova, na području Drejkovog prolaza Prema raspoloživim podacima, epicentar potresa lociran je na području sa geografskim koordinatama širine -56.95 i dužine… »
Otkazane naredbe za evakuaciju nakon zemljotresa od 7,4 stepena u Čileu
Insajder pre 30 dana
Čileanske vlasti otkazale su naredbe za evakuaciju u južnim oblastima i na Antarktiku, nakon što je juče ujutru zabeležen zemljotres jačine 7,4 stepena u blizini južne obale, što je izazvalo upozorenja na cunami u tom regionu. Prema podacima… »
Olakšanje u Čileu: Nema opasnosti od cunamija, otkazane naredbe za evakuaciju (video)
Kurir pre 30 dana
Čileanske vlasti otkazale su naredbe za evakuaciju u južnim oblastima i na Antarktiku, pošto je juče ujutru zabeležen zemljotres jačine 7,5 stepena u blizini južne obale, što je izazvalo upozorenja na cunami u tom regionu. Prema podacima… »
(Video) More se povuklo pred dolazak cunamija! Zastrašujući snimci iz Čilea posle razornog zemljotresa: Stižu talasi od 3…
Blic pre 31 dana
Na južnoj obali Čilea more se povuklo pred dolazak cunamija nakon snažnog zemljotresa jačine 7,5 stepena po Rihteru. U pitanju je vodena površina između najjužnijeg vrha Južne Amerike - rta Horn i Južnih Šetlandskih ostrva na Antarktiku. Vlasti… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 2 satajoš 5 povezanih

Prijem nove generacije vojnika na služenje vojnog roka: Na dobrovoljno služenje vojnog roka primljeni vojnici generacije "jun 2025“ (foto)
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 2 satajoš 2 povezane