Povezane vesti
Potraga za ribarom na Dunavu: Čovek ispao iz čamca, supruga u suzama, okupili se prijatelji
Telegraf pre 31 dana
Zoran S. (65) ribar ispao je juče iz čamca u Dunav kod Pančeva i od tada mu se gubi svaki trag, a ekipa Telegrafa je na licu mesta. Kako javlja naš reporter, njegova supruga je slomljena od bola i za naš portal kaže: "Oko 15 časova u petak krenuo… »
Zoran ispao iz čamca u Dunav kod Pančeva! Oglasila se njegova žena: "Nadam se da je živ"
Mondo pre 30 dana
Oglasila se žena nestalog ribara koji je upao u Dunav kod Pančeva. Za ribarom Zoranom S. (65), koji je juče ispao iz čamca u Dunav kod Pančeva, i dalje traje potraga. Na mestu gde je nesrećni muškarac upao u reku nalazi se njegova supruga sa… »
Nadam se da je živ i da negde čeka: Oglasila se supruga ribara koji je kod Pančeva nestao u Dunavu! Prijatelji…
Kurir pre 30 dana
Za ribarom Zoranom S. (65), koji je juče ispao iz čamca u Dunav kod Pančeva, i dalje traje potraga. Na mestu gde je nesrećni muškarac upao u reku nalazi se njegova supruga sa prijateljima. - Videla sam ga poslednji put na reci juče oko 15 sati. U… »
"Nadam se da je živ i da me čeka": Dramatična potraga za nestalim ribarom kod Pančeva: Žandarmerija pretražuje teren…
Blic pre 30 dana
Ribar Zoran S. (65) ispao je juče iz čamca u Dunav kod Pančeva i od tada traje potraga za njim. Na mestu gde je nesrećni muškarac upao u reku nalazi se njegova supruga sa prijateljima. - Oko 15 časova sam ga videla poslednji put na reci. U potragu… »
Vesti dana »

„Dobro znamo odakle dolaze pretnje i targetiranje“: Održan protest u Beogradu zbog napada na Pravnom fakultetu (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 5 povezanih

U Somboru, Valjevu i Leskovcu organizovan prijem nove generacije vojnika na služenje vojnog roka
Blic pre 40 minutajoš 2 povezane

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 2 satajoš 2 povezane