Повезане вести
Потрага за рибаром на Дунаву: Човек испао из чамца, супруга у сузама, окупили се пријатељи
Телеграф 03.05.2025
Зоран С. (65) рибар испао је јуче из чамца у Дунав код Панчева и од тада му се губи сваки траг, а екипа Телеграфа је на лицу места. Како јавља наш репортер, његова супруга је сломљена од бола и за наш портал каже: "Око 15… »
Зоран испао из чамца у Дунав код Панчева! Огласила се његова жена: "Надам се да је жив"
Мондо 03.05.2025
Огласила се жена несталог рибара који је упао у Дунав код Панчева. За рибаром Зораном С. (65), који је јуче испао из чамца у Дунав код Панчева, и даље траје потрага. На месту где је несрећни мушкарац упао у реку налази се… »
Надам се да је жив и да негде чека: Огласила се супруга рибара који је код Панчева нестао у Дунаву! Пријатељи претпостављају…
Курир 03.05.2025
За рибаром Зораном С. (65), који је јуче испао из чамца у Дунав код Панчева, и даље траје потрага. На месту где је несрећни мушкарац упао у реку налази се његова супруга са пријатељима. - Видела сам га последњи пут на реци… »
"Надам се да је жив и да ме чека": Драматична потрага за несталим рибаром код Панчева: Жандармерија претражује терен уздуж и…
Блиц 03.05.2025
Рибар Зоран С. (65) испао је јуче из чамца у Дунав код Панчева и од тада траје потрага за њим. На месту где је несрећни мушкарац упао у реку налази се његова супруга са пријатељима. - Око 15 часова сам га видела последњи пут… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4.00 - какав је поступак
Н1 Инфо пре 37 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 32 минутајош 14 повезаних
Трампов мир је пукао! Само шест недеља после споразума - Тајланд јутрос напао Камбоџу!
Блиц пре 47 минутајош 10 повезаних