Povezane vesti
Opozicione stranke: Sramota da nas gradska vlast poziva 3. maja na “nikad zabavniji dan”
Novi magazin 03.05.2025
Sramota je da nas gradska vlast poziva 3.maja na “nikad zabavniji dan” i “porodični dan za pamćenje” kada smo mi u Beogradu taj dan već upamtili kao jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg grada, poručuju iz SSP. SRCE traži otkazivanje manifestacija u… »
Opozicione stranke: Sramota da nas gradska vlast poziva 3. maja na “nikad zabavniji dan”
N1 Info 03.05.2025
Sramota je da nas gradska vlast poziva 3.maja na “nikad zabavniji dan” i “porodični dan za pamćenje” kada smo mi u Beogradu taj dan već upamtili kao jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg grada, poručuju iz SSP. SRCE traži otkazivanje manifestacija u… »
Opozicija se oglasila posle Šapićeve odluke da pozove na osmeh u danima kad Beograd tuguje: Svi ističu jednu stvar
Nova 03.05.2025
"Sramota je da nas gradska vlast poziva 3.maja na 'nikad zabavniji dan' i 'porodični dan za pamćenje' kada smo mi u Beogradu taj dan već upamtili kao jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg grada", poručuju iz SSP-a. SRCE traži otkazivanje… »
SSP: Sramota je što gradska vlast 3. maja poziva građane na nikad zabavniji dan
Danas 03.05.2025
Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je danas da je sramota što vlast u Beogradu 3. maja, na dan druge godišnjice masovnog ubistva u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, poziva građane na „nikad zabavniji dan“ i „porodični dan za pamćenje“… »
Tijana Šerbula – Danas, 3. maja gradska vlast poziva na “nikad zabavniji dan”
Serbian News Media 03.05.2025
Sramota je da nas gradska vlast poziva 3.maja na “nikad zabavniji dan” i “porodični dan za pamćenje” kada smo mi u Beogradu taj dan već upamtili kao jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg grada. Ali, ništa nas ne iznenađuje od Šapića koji se u… »
Vesti dana »
Šta je sve Iran pogodio: Američke baze, radari vredni milijarde i diplomatske misije
Nova pre 35 minutajoš 51 povezana
"Nema više šta da se gađa u Iranu! Kada će kraj rata? Pa, kada ja budem želeo!" Tramp tvrdi da je Amerika uništila sve što je mogla (video, foto)
Kurir pre 20 minutajoš 74 povezane
SSP najavio krivičnu prijavu protiv potpredsednika Skupštine Vojvodine zbog izjave o Hrvatima
Radio 021 pre 20 minutajoš 23 povezane
INTERVJU Raša Nedeljkov o lažnim SNS listama na lokalnim izborima i kriterijumima na osnovu kojih se mogu prepoznati
Nova pre 10 minutajoš 27 povezanih