Povezane vesti
Opozicione stranke: Sramota da nas gradska vlast poziva 3. maja na “nikad zabavniji dan”
Novi magazin 03.05.2025
Sramota je da nas gradska vlast poziva 3.maja na “nikad zabavniji dan” i “porodični dan za pamćenje” kada smo mi u Beogradu taj dan već upamtili kao jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg grada, poručuju iz SSP. SRCE traži otkazivanje manifestacija u… »
Opozicione stranke: Sramota da nas gradska vlast poziva 3. maja na “nikad zabavniji dan”
N1 Info 03.05.2025
Sramota je da nas gradska vlast poziva 3.maja na “nikad zabavniji dan” i “porodični dan za pamćenje” kada smo mi u Beogradu taj dan već upamtili kao jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg grada, poručuju iz SSP. SRCE traži otkazivanje manifestacija u… »
Opozicija se oglasila posle Šapićeve odluke da pozove na osmeh u danima kad Beograd tuguje: Svi ističu jednu stvar
Nova 03.05.2025
"Sramota je da nas gradska vlast poziva 3.maja na 'nikad zabavniji dan' i 'porodični dan za pamćenje' kada smo mi u Beogradu taj dan već upamtili kao jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg grada", poručuju iz SSP-a. SRCE traži otkazivanje… »
SSP: Sramota je što gradska vlast 3. maja poziva građane na nikad zabavniji dan
Danas 03.05.2025
Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je danas da je sramota što vlast u Beogradu 3. maja, na dan druge godišnjice masovnog ubistva u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, poziva građane na „nikad zabavniji dan“ i „porodični dan za pamćenje“… »
Tijana Šerbula – Danas, 3. maja gradska vlast poziva na “nikad zabavniji dan”
Serbian News Media 03.05.2025
Sramota je da nas gradska vlast poziva 3.maja na “nikad zabavniji dan” i “porodični dan za pamćenje” kada smo mi u Beogradu taj dan već upamtili kao jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg grada. Ali, ništa nas ne iznenađuje od Šapića koji se u… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest ispred tužilaštva u Novom Pazaru: Najavljeni protesti i u Kraljevu i Kragujevcu
Nova pre 14 minutajoš 24 povezane

Pacifički vatreni prsten pokrenuo cunami: Seizmološkinja objasnila zašto su u opasnosti 3 kontinenta
Mondo pre 44 minutajoš 235 povezanih