Povezane vesti

Opozicione stranke: Sramota da nas gradska vlast poziva 3. maja na “nikad zabavniji dan”

Opozicione stranke: Sramota da nas gradska vlast poziva 3. maja na “nikad zabavniji dan”

Novi magazin pre 29 dana
Sramota je da nas gradska vlast poziva 3.maja na “nikad zabavniji dan” i “porodični dan za pamćenje” kada smo mi u Beogradu taj dan već upamtili kao jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg grada, poručuju iz SSP. SRCE traži otkazivanje… »

N1 Info pre 29 dana
Sramota je da nas gradska vlast poziva 3.maja na “nikad zabavniji dan” i “porodični dan za pamćenje” kada smo mi u Beogradu taj dan već upamtili kao jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg grada, poručuju iz SSP. SRCE traži otkazivanje… »
Opozicija se oglasila posle Šapićeve odluke da pozove na osmeh u danima kad Beograd tuguje: Svi ističu jednu stvar

Opozicija se oglasila posle Šapićeve odluke da pozove na osmeh u danima kad Beograd tuguje: Svi ističu jednu stvar

Nova pre 29 dana
"Sramota je da nas gradska vlast poziva 3.maja na 'nikad zabavniji dan' i 'porodični dan za pamćenje' kada smo mi u Beogradu taj dan već upamtili kao jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg grada", poručuju iz SSP-a. SRCE traži otkazivanje… »
SSP: Sramota je što gradska vlast 3. maja poziva građane na nikad zabavniji dan

SSP: Sramota je što gradska vlast 3. maja poziva građane na nikad zabavniji dan

Danas pre 29 dana
Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je danas da je sramota što vlast u Beogradu 3. maja, na dan druge godišnjice masovnog ubistva u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, poziva građane na „nikad zabavniji dan“ i „porodični dan za… »
Tijana Šerbula – Danas, 3. maja gradska vlast poziva na “nikad zabavniji dan”

Tijana Šerbula – Danas, 3. maja gradska vlast poziva na “nikad zabavniji dan”

Serbian News Media pre 29 dana
Sramota je da nas gradska vlast poziva 3.maja na “nikad zabavniji dan” i “porodični dan za pamćenje” kada smo mi u Beogradu taj dan već upamtili kao jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg grada. Ali, ništa nas ne iznenađuje od Šapića… »

Vesti dana »