Povezane vesti

Sin našeg voditelja išao u Ribnikar: Nakon tragedije govorio o stradalima: "Poznavao sam čuvara"

Sin našeg voditelja išao u Ribnikar: Nakon tragedije govorio o stradalima: "Poznavao sam čuvara"

Blic 03.05.2025
Danas je dve godine otkako se desio krvavi pir u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubijeno devetoro učenika i čuvar škole, a sin našeg voditelja Gorana Stojićevića Karamele svojevremeno je pohađao ovu školu. Goran Stojićević Karamela poznavao… »
Sin našeg poznatog voditelja išao u Ribnikar! Nakon tragedije otvorio dušu i ispričao bolne detalje: Poznavao sam čuvara...…

Sin našeg poznatog voditelja išao u Ribnikar! Nakon tragedije otvorio dušu i ispričao bolne detalje: Poznavao sam čuvara...…

Kurir 03.05.2025
Danas je dve godine otkako se desio krvavi pir u osnovnoj školi " Vladislav Ribnikar" kada je ubijeno devetoro učenika i čuvar škole, a sin našeg voditelja Gorana Stojićevića Karamele svojevremeno je pohađao ovu školu. Goran Stojićević Karamela poznavao… »
"Supruga je posle tragedije u Ribnikaru dala otkaz": Radila u firmi 20 godina, pevač otkrio detalje

"Supruga je posle tragedije u Ribnikaru dala otkaz": Radila u firmi 20 godina, pevač otkrio detalje

Mondo 03.05.2025
Pevač Boris Režak otkrio da je nakon stravičnih događaja u školi "Vladislav Ribnikar", njegova supruga dala otkaz kako bi se u potpunosti posvetila deci. Prošlo je dve godine od tragedije u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", koja je Srbiju zavila u… »
Pevač sa suprugom posle masakra u Ribnikaru doneo važnu odluku: Žena odmah dala otkaz u firmi

Pevač sa suprugom posle masakra u Ribnikaru doneo važnu odluku: Žena odmah dala otkaz u firmi

Telegraf 03.05.2025
Pevač Boris Režak i njegova supruga su nakon masakra koji se pre dve godine dogodio u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", doneli odluku koja se tiče njihove porodice. Boris Režak i njegova žena su odlučili da ona da otkaz u firmi u kojoj je radila 20… »

Vesti dana »